Beslenme çantalarına 'ton'la sağlık girdi

Beslenme çantalarına 'ton'la sağlık girdi

Geçtiğimiz yıl başlattığı “Ton mu Yesek” kampanyasıyla mutfakların yeni yıldızına dönüşen Dardanel, okulların açılmasıyla birlikte bu kez de “Evde TON, Okulda TON” mesajıyla öğrencilerin beslenme çantalarındaki yerini aldı.

Beslenme çantalarına 'ton'la sağlık girdi
16px
24px
29.09.2021 11:39
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, geçen yıl “Ton mu Yesek” kampanyasını başlatmış ve alışılagelmiş sağlıksız yemekler yerine ton balığıyla hazırlayabileceğimiz sağlıklı ve doğal alternatiflerle mutfakların yıldızı haline gelmişti.

Bu yıl da aynı kararlılıkla kampanyasını sürdüren Dardanel, okulların da açılmasıyla birlikte “Evde TON, Okulda TON” dedi ve öğrencilerin beslenme çantalarındaki yerini aldı. Kolay açılan kapağı, pratik hazırlanışı ve sağlıklı lezzetinin yanı sıra en doğal protein ve Omega-3 kaynağı olan Dardanel ton balığı artık öğlen arası teneffüslerin de yeni yıldızı…

Hala süren pandemiyle birlikte okulların açılmasıyla ebeveynler, çocuklarının bağışıklıklarını daha da güçlendirmek için tercihlerini doğal ve sağlıklı yemeklerden yana kullanıyor. İşte Dardanel’in yeni reklam filmi, beslenme çantalarına giren “ton”la hazırlanan sağlıklı alternatiflerden bahsediyor.

Dardanel tonlu sandviçini hazırlayan ve okulda arkadaşıyla bu lezzeti paylaşan çocuk kahramanlardan oluşan eğlenceli ve sempatik reklam filminde, çocukların bile kolayca açabildiği kapağıyla Dardanel, en doğal protein ve Omega-3 kaynağı olarak karşımıza çıkarken, ebeveynlerin “güçlü bağışıklık” endişesine de yanıt oluyor.

KÜNYE

Reklamveren: Dardanel

Reklamveren Yetkilisi: Begüm Aksoy, Ayşe Nasır

Ürün: Dardanel Ton

Reklam Ajansı: Genna Istanbul

Kreatif Direktör: Nilüfer Gülata

Kreatif Grup: Burak Akıncıoğlu, Gökhan Üstünel, Cüneyt Öztürk, İhsan Çanakcı, Aykut Taşkın

Müşteri İlişkileri: İdil Ozman, Zeynep Gül

Yapım Şirketi: Shortcut

Yapımcı: Esra Seyrekbasan, Cem Toparlaklı

Yönetmen: Senem Bay

Görüntü Yönetmeni: Oktay Başpınar

Müzik Düzenleme: Happy Jingles

Medya Ajansı: Speed Medya

Mecralar: Televizyon, Dijital, Outdoor

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde