Beşiktaş’ın İTO gücü: Çebi’den teşekkür ziyareti

Beşiktaş’ın İTO gücü: Çebi’den teşekkür ziyareti

Kara Kartal, Fikret Orman’ın ani istifası üzerine 20 Ekim’de yeni başkanını seçti.

Beşiktaş’ın İTO gücü: Çebi’den teşekkür ziyareti
16px
24px
22.11.2019 12:20
ABONE OLgoogle

 Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, rakipleri Serdar Adalı ve Hürser Tekinoktay’a fark atarak BJK’nın başkanlığını üstlendi. 20 sandıkta 8 bin 644 üye oy kullanırken, Çebi 5 bin 9 oy aldı. Adalı 2 bin 983, Tekinoktay ise 537 oy alabildi.

Çebi’nin başarısının perde arkası da aralanmaya başladı. Arkadaşımız Rahime Baş Uçar’ın öğrendiğine göre, iş dünyasında siyah beyazlı renklere gönül verenlerin büyük bölümü Çebi’yi desteklemiş.

Türkiye’nin en büyük odası olan İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeleri de tam kadro Çebi’ye mührü basmış. İstanbul 1882’de kurulan İTO’nun 400 bin üyesi var. 81 Meslek Komitesi’nden 261 Meclis üyesi sektörleri adına her platformda koşturuyor. İTO Meclisi’nde 25 Beşiktaşlı Kongre Üyesi varmış.

Bunlar Çebi’yi desteklemişler. Peki kimdir bu üyeler derseniz?

Emirgan Sütiş’in sahibi Emre Kocadağ, Fatih Güner, Hüseyin Akarçeşme, Ömer Faruk Topçu, Hüseyin Karasu, Musa Evin, Rasim Mazlum, Hacı Demir, Serdar Keskin, Hasan Karaman, Sait Kılıç, Murat Kalsın, Uğur Karadoğan ilk aklımıza gelen isimler. Emre Kocadağ zaten BJK Yönetimine girdi.

İş dünyasında Beşiktaşlılığıyla bilinen, kısa bir süre önce İstanbul Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Adnan Dalgakıran’ın da yönetime girdi. Ayrıca yeni başkanın yakında İTO’ya bir teşekkür ziyaretinde bulunacağını da öğrendik.

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde