Beşiktaş evinde saç baş yoldurdu: 3 puana hasret…

Beşiktaş evinde saç baş yoldurdu: 3 puana hasret…

Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, Hatayspor maçında kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. Beşiktaş ikinci yarıda müthiş fırsatları kaçırdığı maçta Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş evinde saç baş yoldurdu: 3 puana hasret…
16px
24px
19.03.2022 17:59
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta kar yağışı altında oynanan maçta Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde son olarak derbide Galatasaray’a 2-1 kaybeden Beşiktaş üst üste 3. maçından da 3 puan çıkaramadı.

İlk yarıda Michy Batshuayi ile öne geçen Beşiktaş, Hatayspor’un Lobjanidze ile attığı frikik golüyle soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle girdi.

İkinci yarıda baskıyı artıran ve üst üste net pozisyonlar bulan Kartal aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Ligde ikincilik için şansını sürdürmek için mutlak 3 puan almak isteyen Beşiktaş seyircisi önünde 1 puana razı oldu.

Bu sonucun ardından 46 puana ulaşan Beşiktaş, 47 puana çıkan Hatayspor’u geçmeyi başaramadı ve 8. sırada kaldı.

Ligde milli aranın ardından Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak, Hatayspor ise Adana Demirspor’u ağırlayacak.

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:

17.dakikada Beşiktaş Michy Batshuayi’nin attığı gol ile Atakaş Hatayspor karşısında 1-0 öne geçti. Rachid Ghezzal’in pasıyla topla buluşan Michy Batshuayi 2 savunmacı arasından şut açısı arayıp ceza sahası çizgisinden yaptığı yerden vuruş ile topu ağlara gönderdi.

41’de Hatayspor Saba Lobjanidze’nin attığı gol ile Beşiktaş karşısında 1-1’lik beraberliği yakaladı. Kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Saba Lobjanidze sağ köşeye doğru yaptığı plase vuruşta topu ağlara gönderdi.

Saç baş yoldurdu

Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, Hatayspor maçında kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu. Takımını 1-0 öne geçiren golü kaydeden Belçikalı yıldız, daha sonrasında ise kaçırdığı net fırsatlarla Beşiktaş taraftarına saç baş yoldurdu.

Maçın 17. dakikasında Rachid Ghezzal’in pasıyla topla buluşan Michy Batshuayi iki savunmacı arasından şut açısı arayıp ceza sahası çizgisinden yaptığı yerden vuruş ile topu ağlara gönderdi.

Bu golden sonra birçok net fırsatı değerlendiremeyen Michy Batshuayi, kaçırdığı gollerle maça damga vurdu. 28 yaşındaki Belçikalı forvet, özellikle 39, 54 ve 59. dakikalarda kaçırdığı pozisyonlarla şaşkınlık yarattı.

34′ Michy Batshuayi’nin ceza sahası sol çaprazdan çektiği şutunda kaleci Munir topu kapattığı köşeden tutmayı başardı.

39′ Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Rachid Ghezzal’ın ceza alanına gönderdiği ortasında Burak Öksüz kafa vuruşu ile topu uzaklaştırdı. Dönen topta Rıdvan Yılmaz’ın ortasında Michy Batshuayi bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Michy Batshuayi kaleciden sıyrılıp yapmak istediği vuruşta Munir topu kurtarmayı başardı.

54′ Hatayspor savunmasını az adamla yakalayan Güven Yalçın sol kanattan gönderdiği yerden ortasında Michy Batshuayi ön direkte yaptığı vuruş az farkla üstten auta gitti.

59′ Sol taraftan kullanılan kornerde Rachid Ghezzal’in ortasında Josef De Souza’nın kafayla indirdiği topta altpasta kale çizgisine çok yakın noktada Michy Batshuayi’nin kafa vuruşu üstten auta gitti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde