Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi 'erteleme' hakkında konuştu

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi 'erteleme' hakkında konuştu

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi 'erteleme' hakkında konuştu
16px
24px
12.03.2022 12:33
ABONE OLgoogle

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

İşte o açıklamalar:

"Bu verilen kararın sonuçlarını birkaç ay içinde göreceğiz. Umuyorum ki devam edecek hakemler, TFF ve kulüpleri daha zor durumda bırakmayacak şekilde maçlarını yönetmeye devam ederler. Beklentim ve temennim budur."

"TFF'nin verdiği kararın yanlış olduğunu söylemek kulüpler için doğru değildir çünkü kulüplerin tamamı hakemlerden şikayetçi. Kulüplerimiz zamanlama olarak bunun yanlış olduğunu söylemişlerdir ama ben buna katılmıyorum, sonuçları görmeden yorumu doğru bulmuyorum."

"Daha genç hakemlere yer verilmesi talebim belki böyle bir algı yaratmış olabilir ama bu doğru değil, Beşiktaş olarak TFF'yle alınan son kararla ilgili herhangi bir görüş alışverişimiz olmamıştır."

Galatasasay - Beşiktaş maçının ertelenmesi hakkında

"Talep, Galatasaray'dan da TFF'den de gelmedi şu saate kadar. Özellikle futbol maçlarının ertelenmesi hakkındaki yönetmelikler nettir. Bu kuralların dışında bir durum olduğunu da düşünmüyoruz."

"Ülke puanına şu ana kadar katkı veren tek takım Galatasaray değildir, takımlardan birisidir. Eğer konu tamamen sahanın top oynanabilir halde olmasını arzu etmekse, bizim sahamız müsait, Galatasaray arzu ettiği takdirde maçı burada oynayabilir, Olimpiyat olabilir"

"İsterse Barcelona maçını burada oynaybilir, Olimpiyat olabilir. İstanbul'da, Galatasaray'ın saha zeminin uygun bir sahada oynayabileceğini düşünüyorum ve bunun için maçın ertelenmesi gerektiğini düşünmüyorum."

''Zemini mazeret göstermelerine gerek yok, Galatasaray'a kapımız açık. Bunu kabul etmiyoruz."

Talisca'yı ister misiniz?

Eğer bizim bütçemize uygun olacaksa ve bunu kabul edecekse, Ben Talisca'yı gider sırtımda alır getiririm. Talisca'nın gelmesini ister miyim? Elbette isterim ama mali şartlar ortada.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde