Beşiktaş'a bir çelme de Sivas'tan...

Beşiktaş'a bir çelme de Sivas'tan...

Süper Lig’de hafta içi mesaisi Sivasspor - Beşiktaş karşılaşmasıyla devam etti. 36. hafta maçında zorlu Sivas deplasmanına konuk olan Beşiktaş, Sivas’ta 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda bir yara daha aldı.

Beşiktaş'a bir çelme de Sivas'tan...
16px
24px
20.04.2021 21:21
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, Sivasspor maçından da 0-0 eşitlikle ayrıldı ve üst üste 2’inci beraberliğini aldı.

Lider Beşiktaş, 36. haftada Sivasspor'a konuk oldu. Süper Lig'in en zorlu deplasmanlarından birisi olarak kabul edilen Sivas deplasmanından, Beşiktaş'ta çıkamadı.

Maçın başından sonuna kadar iki takımın da etkili bir oyun sergileyemediği 90 dakika, 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında bir yara daha alan Beşiktaş, puanını 72 yaptı. Sivasspor ise 51 puanla 8. sıraya yükseldi.

Milli takımda sakatlık geçiren Vincent Aboubakar, Sivasspor deplasmanında ilk yarının son dakikalarında yeniden sakatlık geçirdi. Yıldız golcünün milli takımda yaşadığı sakatlığın nüksettiği belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde