Beşiktaş, Konya'da 90'da yıkıldı!

Beşiktaş, Konya'da 90'da yıkıldı!

Lider Trabzonspor'un en yakın takipçisi Konyaspor, devrenin son maçında Beşiktaş'ı 90'da yıktı! Yeşil-beyazlıların iç sahadaki yenilmezliği devam ederken, galibiyet serisini 4 maça çıkaran Konyaspor, liderle farkı 7'ye indirdi! Deplasman 8 maçtır kazanamayan Beşiktaş ise ilk yarıyı 7. sırada kapattı

Beşiktaş, Konya'da 90'da yıkıldı!
16px
24px
27.12.2021 19:07
ABONE OLgoogle

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Konya BŞB Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı. Toplam 23 şutun çekildiği maçta iki takım da eşitliği bozmak için pozisyonlara girdi ve golü bulan Konyaspor oldu.

Oyuna 78. dakikada giren Ahmed Hassan, 90. dakikada attığı golle takımının galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Bu sonucun ardında Konyaspor ligin ilk yarısını 39 puanla 2. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor’un 2 puan kaybettiği haftada farkı 7’ye indirdi. Üst üste 8. deplasman maçından da galip ayrılamayan ve 4 maç sonra sahadan puansız ayrılan Beşiktaş ise 19. hafta sonunda 28 puanla 7. sırada kaldı.

İlk yarıda 12 şutun çekildiği maçın ilk tehlikeli atağında Beşiktaş gole yaklaştı. Josef’in pasında topla buluşan Oğuzhan’ın sert şutunda Sehic topu iki hamlede kontrol etti. 36’da Josef’in kafa vuruşu savunmadan sekti. Batshuayi tehlikeli pozisyonda topu kaleci Sehic’e nişanladı.

ÖNCE ÜST DİREK SONRA YAN DİREK!

Karşılaşmanın 59. dakikasında Beşiktaş direklere takıldı! Batshuayi’nin şutunda Sehic’ten dönen topa Larin’den önce savunma müdahale etti. Ghezzal’ın yaptığı vuruşta top üst direkten döndü. Cezayirli yıldız ardından kafa vuruşunu yaptı, top bu kez yan direğe çarpıp auta gitti! 76. dakikada ise Josef’in ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Sehic topu kornere çeldi.

SKORU 90’DA AHMED HASSAN BELİRLEDİ

Dakikalar 90’ı gösterdiğinde Konyaspor taraftarlarını sevince boğan, Beşiktaşlıları ise yıkan gol geldi. Sol kanattan gelen Konyaspor’da Skubic kale önündeki Ahmet Hassan’a topu gönderdi. Topa sırtı dönük bir şekilde yatarak vuran Ahmed Hassan ağları havalandırdı: 1-0.

Ligin 20. haftasında Konyaspor, sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Beşiktaş ise Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde