Besa Holding'den Ankara'ya 7 bin 850 konutluk dev proje

Besa Holding'den Ankara'ya 7 bin 850 konutluk dev proje

BESA Holding, Ankara’nın yeni yüzü olacak “BESA Ankara “ projesini tanıttı.

Besa Holding'den Ankara'ya 7 bin 850 konutluk dev proje
16px
24px
13.12.2022 08:01
ABONE OLgoogle

BESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, 2022 yılını ve 2023 yılı hedeflerini  İstanbul Conrad Otel’de basın mensupları ile paylaştılar.

50 yılı geride bırakan BESA Holding, Cumhuriyet’in 100. yılında yeni projeler planlıyor.

BESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, 7.750 konut ve 1.250 ofisten oluşan 'Besa Ankara' projesini tanıtarak, "Ankara'nın en hızlı gelişen Eskişehir yolu üzerine kurulacak. Bu araziyi 12 yıl önce TOKİ'den almıştık. Şimdi Ankara'nın en çok gelişen bölgesi. Etrafında bir çok OSB var. Bu proje için 10 Milyarlık yatırım planlıyoruz. Proje içinde 2 tane hastane, okul olacak. Burası Ankara'nın yeni yüzü olacak" dedi.

BESA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci de “ARGE, inovasyon, ülkemizin ihtiyaç duyduğu sektörlere yatırım, istihdamın artmasına katkı sağlamak, turizmde kalite çıtasını artırmak ve çeşitlendirmek, inşaat sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla yeni projeler üretmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Gelişmekte olan  yeni nesil teknolojilere daha fazla yatırım yaparak dijital dönüşümde lider firma olacağız. Geleceğin Metaverse teknolojisini, girdiğimiz tüm sektörlerdeki  çalışmalarımıza uyarlayacağız.

Yeşil enerji, yeşil binalar, çevreye duyarlı yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Sürdürülebilir üretim bizim için her zaman önemliydi, daha da önem kazanacak” dedi.

BESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci....

GES'E YATIRIM

Tüm dünyanın alternatif enerji kaynaklarına yöneldiğini, buna karşın güneş zengini Türkiye’de halen istenilen seviyede alternatif enerji üretilemediğini ifade eden Efe Bezci, büyük önem verdikleri enerji yatırımlarını GES’lerle devam ettirmeyi planladıklarını kaydetti.

Bezci, "Ankara’nın Haymana ilçesi Balıkçıhisar  bölgesinde bulunan  GES santralimiz 4,5 MW kurulu gücü ile  4000 Konutun elektriğini güneşten sağlayabiliyor. Afyonkarahisar’ın  Çay ilçesindeki 40 MW projemiz ve Konya’daki yatırımlarımız ile  Besa Holding  olarak GES lere yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde