Berk Tanrıverdi gizlice evlendi, ailesi çıldırdı!

Berk Tanrıverdi gizlice evlendi, ailesi çıldırdı!

İbrahim Tanrıverdi'nin oğlu Berk Tanrıverdi ile stil danışmanı Ceylan Atınç, geçen hafta teknede minik bir törenle evlenmişti.

Berk Tanrıverdi gizlice evlendi, ailesi çıldırdı!
16px
24px
08.09.2020 04:47
ABONE OLgoogle

Shangri-La Bosphorus Oteli'nin de sahibi olan Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi'nin oğlu Berk Tanrıverdi ile stil danışmanı Ceylan Atınç, geçen hafta teknede minik bir törenle evlenmişti.

Otelleri dururken tekneyi tercih etmelerini ve düğüne sadece 15 kişinin katılmasını pandemiye bağlamıştım; yanılmışım! Meğer bu evlilikten damat beyin ailesinin haberi yokmuş!

Evet, yanlış okumadınız. Berk Tanrıverdi, ailesinden habersiz evlenmiş. Çünkü Tanrıverdi Ailesi, oğullarının, kendisinden yaşça büyük, daha önce evlenmiş ve 11 yaşında çocuğu olan Ceylan Atınç ile evlenmesine onay vermemiş.

Ailesini ikna edemeyeceğini anlayan Berk Bey de, onlardan habersiz sevdiği kadına nikahı basıvermiş!

Gizli nikahı öğrenen Tanrıverdi Ailesi'nin şoka girdiğini, özellikle İbrahim Tanrıverdi'nin çok kızdığını duydum. Umarım bir orta yol bulurlar da bağları tamamen koparmazlar…

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde