Berat Albayrak'ın danışmanından 'Katar' iddiasına sert tepki...

Berat Albayrak'ın danışmanından 'Katar' iddiasına sert tepki...

Berat Albayrak ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi. Bu kez iddia sahibi Al Jazeera!

Berat Albayrak'ın danışmanından 'Katar' iddiasına sert tepki...
16px
24px
16.11.2020 15:11
ABONE OLgoogle

Katar Merkezli yayın organı Al Jazeera, ilginç bir iddiayı ortaya attı.

 Al Jazeera'nin iddiasına göre, Hazine bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak, Katar Devleti'ne danışman olarak atandığı iddia edildi.

İMChaber isimli bir Twitter hesabından, “El Cezire: ‘Berat Albayrak Temim bin Hamad'ın isteği üzerine Katar Devletine (ekonomi) danışmanı olarak atandı.’ Ayrıca Albayrak'ın, önümüzdeki yılın başında Katar Emiri’nin ekonomik danışmanı olarak Amiri Divanı’nda 200.000 $ ‘a kadar aylık maaşla çalışacağı, http://turkiye24.net adlı internet haber sitesinde iddia edildi” şeklinde tweet atıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden Berat Albayrak’ın danışmanı Medet Nebi Yanık da bu tweeti paylaşarak, sert yanıt verdi. 

Yanık, “Bi bitmediniz ya. İtin, uğursuzun, hainin, düşmanın canını öyle yakmışız ki sağlık sorunları yüzünden görevlerimizden affımızı istemiş olsak bile yalan habere devam ediyorsunuz. Ne diyelim Elhamdülillah!!” ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde