Beklenen Yaz Fırsatları ETS’de!

Beklenen Yaz Fırsatları ETS’de!

ETS’nin yaz fırsatları kampanyası çok avantajlı fiyatlarla başladı! Güvenli Turizm Sertifikalı tesislerde, eğlence dolu bir tatil yapmak için pek çok avantaj ETS’de sizi bekliyor!

Beklenen Yaz Fırsatları ETS’de!
16px
24px
21.06.2021 15:15
ABONE OLgoogle

Bodrum’un muhteşem koyları, Didim’in kendine özgü atmosferi, Kemer ya da Belek’in renkli dünyası ve daha fazlası… Siz de rezervasyonunuzu hemen yaptırın, cazip fiyatlarla tatilin tadını çıkarın.

Amara Luxury Resort & Villas

Doğal güzelliklerinin yanı sıra gösterişli mimarisi ve büyüleyici deniziyle Göynük’te konumlanan Amara Luxury Resort & Villas; misafirlerine konforu ve lüksü bir arada yaşayacaları muhteşem bir tatil sunuyor. Akdeniz’in mavisini Toroslar’ın huzuruyla birleştiren tesiste ruhunuzu dinlendirirken, restoranlarında tadı damağınızda kalacak bir lezzet turuna çıkacaksınız.

Vogue Hotel Supreme Bodrum

Bodrum’un en güzel koylarından birinde, Ege’nin eşsiz mavisine açılan muhteşem manzarasıyla Vogue Hotel Supreme Bodrum, misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor. Denize sıfır konumu, harika plajı, konforlu odaları ve özel hizmetleriyle tesis, tatil deneyimini renkli anılara dönüştürüyor. Hem çiftler hem de çocuklu aileler için eşsiz bir tatil imkanı sunan Vogue Bodrum, birbirinden özel aktivite seçenekleri ile de misafirlerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Nirvana Dolce Vita

Unutulmayacak bir tatil için her şeyin düşünüldüğü Nirvana Dolce Vita; geniş havuz alanı, eşsiz güzellikteki denizi, SPA merkezi ve profesyonelce hazırlanmış çocuk aktivite programları ile misafirlerine, tatilden bekledikleri özeni kusursuzca sunuyor. Tekirova kıyısında eşsiz bir sahilde yer alan tesis, heyecan dolu aktiviteleri ile tatil keyfine eğlence dolu bir boyut katıyor.

Club Tarhan Serenity

Ege’nin eşsiz doğasını ve berrak mavisini konforlu bir tatille buluşturan Club Tarhan Serenity, eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenleri bekliyor. Geniş plaj alanının yanı sıra açık havuzu ve çocuk havuzu ile misafirleri suyun en eğlenceli haliyle buluşturan tesiste, hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok aktivite seçeneği bulunuyor.

Papillon Belvil Hotel

Papillon Belvil Hotel, Antalya’nın gözde tatil merkezi Belek’te eğlence dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. Farklı büyüklüklerdeki açık yüzme havuzları, geniş güneşlenme terasları ve 250 m uzunluğundaki plajıyla güneşin tadını doyasıya çıkarma imkanı sunan tesis, hem çiftlere hem de ailelere özel hizmetleriyle her yaştan misafirine unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde