Bebek Otel'de kahvaltıya 829 TL!

Bebek Otel'de kahvaltıya 829 TL!

İstanbul'daki Bebek Otel, iki kişilik kahvaltı için 829 TL istedi...

Bebek Otel'de kahvaltıya 829 TL!
16px
24px
03.08.2020 08:31
ABONE OLgoogle

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın yazısından alıntı...

Bir zamanlar Bebek Mahallesi'nin fenomen mekanı olan ve şehrin elitleri ile ünlü isimlerinin uğrak yeri olan Bebek Otel, 2019 yılında The Stay grubu tarafından 20 yıllığına kiralanmıştı.

Mekana iskele yapılarak denizden geliş de sağlanınca otele daha da büyük bir değer katıldı.

22 adet odası olan, en üst katta Roof Bar, en alt katta Dragon Restaurant olarak hizmet vermeye devam eden Bebek Otel, İstanbul'un en güzel Boğaz hattında bulunuyor. Muzaffer Yıldırım'ın işletmeciliğini yaptığı Bebek Otel'in yeni halini çok merak ediyordum.

Ve son zamanlarda fahiş fiyat politikası ile birlikte otelin Roof kısmında bulunan Lounge Bar'a birçok ünlü ismin giremediği haberlerini de okuyunca merakım katlandı... Ben sabah kahvaltıya gittiğim için kahvaltı yapacaklara uyarılarda bulunmak istiyorum. İki kişi serpme kahvaltı için 300 TL ödüyorsunuz. Bunun içinde; çay, su ve portakal suyu yok.

Ekstra çay isterseniz bardağın tanesi 10 TL; eğer portakal suyunu da dahil ederseniz tanesine 32 TL ödemeniz gerekir. Kruvasanın tanesi 25 TL, bir şişe su 32 TL, Türk kahvesi ise 25 TL...

Ben iki kişilik kahvaltı sonunda 829 TL'lik bir adisyon gördüm. Neyse ki indirimli kartımız vardı da 704 TL'ye düştü.

Bu fiyatı görünce gece bar kısmına gitmeye cesaret edemedim....

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde