Batum’da ayrıcalıklı yaşamın rotası: Nurol Residence Batum

Batum’da ayrıcalıklı yaşamın rotası: Nurol Residence Batum

Nurol İnşaat tarafından Gürcistan Batum’da hayata geçirilen Nurol Residence Batum, sakinlerine ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunuyor.

Batum’da ayrıcalıklı yaşamın rotası: Nurol Residence Batum
16px
24px
10.08.2022 11:37
ABONE OLgoogle

Nurol İnşaat tarafından geliştirilen ve Asus Mimarlık imzasını taşıyan Nurol Residence Batum; tarihi şehrin tam kalbinde “butik ve lüks” bir yaşam vadediyor.

Karadeniz’in coğrafi konumu ve özellikleri dikkate alınarak tasarlanan projede büyüklüğü net 55 ile 123 m² arasında değişen toplamda 54 rezidans şehrin enerjisi ve denizle iç içe olup aynı zamanda hayatın tam merkezinde olmak isteyen yeni sahiplerini bekliyor.

Kusursuz lokasyonu ile sahil, casinolar ve meydanlar birkaç dakikalık yürüme mesafesinde.

Batum Dört Mevsim Çekici

Forbes’un Avrupa’da yatırım yapılacak şehirler arasında gösterdiği Batum; sıcak iklimi, Avrupai sokak ve meydanları, eşsiz botanik bahçesi ve sahili ile Gürcistan'ın modern yüzüdür.

Öte yandan yabancı yatırımcıları korumayı ilke edinen Gürcistan, düşük vergilendirme oranlarına sahiptir.

Mavinin Kalbinde Saklı Bir Yaşam

Türkiye ile sınır komşusu olan Batum, Artvin’in yeşili ile öne çıkan ilçesi Hopa’ya oldukça yakın bir konumda. Sarp Sınır Kapısı’na yalnızca 18 kilometre uzaklıktaki Batum’a Dünyanın birçok ülkesinden direk uçuşlar mevcut. İstanbul ile Batum arasındaki yolculuk ise ortalama 2 saat sürüyor. Batum'a Rize ve Tiflis üzerinden kara yolu ile de rahatça ulaşabilirsiniz. Komşuda tatil yapmak isteyen gezginler için vize şartı aranmıyor ancak ev sahibi olarak oturum izni almak da mümkün.

Dolarla kira geliri sağlayıp yerel para birimi ile kredi imkânı sunan Nurol Residence Batumi, şehrin göbeğindeki lokasyonu ve sahile yakınlığı ile ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor! Güvenlik ve resepsiyon hizmetleriyle de huzurlu yaşam güvence altında!

Gürcistan’ın liman şehirlerinden Batum’un tarihi merkezinde yer alan Nurol Residence; şehrin göbeğinde 9 katlı bir bina olup – 5.500 metrekarelik bir alana yayılan 54 daireli bir konut bloğu ve Batum Havalimanı’na sadece 17 dakika uzaklıkta. Daire seçenekleri 1+1’den 3+1’e kadar değişiyor.

150.000 Dolardan Başlayan Fiyatlarla

Argo Teleferiği, Sputnik Tepesi, Piazza Meydanı, Alfabe Kulesi ve Ali ve Nino Heykeli gibi önemli turistik noktalara yürüme mesafesinde yer alan projenin cephesi ünlü İspanyol mimar Antoni Gaudí’den esinlenerek yapılmıştır.

Karadeniz'in En Önemli Turizm Destinasyonu

Batum yakınlarında, Kobuleti’de Swissotel Residence ve Tiflis’te Cystal Place projelerini yürüten Aremas Gayrimenkul; Türkiye’de İstanbul ve İzmir’de, yurtdışında ise Düsseldorf, Bakü, Tiflis ve Batum şehirlerindeki ofisleriyle çalışmalarını global ölçekte sürdürüyor.

12 yılda toplam 3 milyon metrekare satılabilir alana ve yaklaşık 5,5 milyar dolar değerindeki ürüne tek noktadan 360 derece danışmanlık hizmeti veren Aremas, Nurol Residence Batum projesinin de satış ve pazarlama yükleniciliğini üstlenmiş durumda.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde