Barlas, 'hükümet istifa' sloganı atanlar için 'deprem yağmacısı' dedi, Ali Koç'u suçladı

Barlas, 'hükümet istifa' sloganı atanlar için 'deprem yağmacısı' dedi, Ali Koç'u suçladı

Barlas, "Fenerbahçe düşmanlığının arkasında iktidarın olduğunu iddia etmişti. Aslında hükümete yönelik tribün provokasyonunun fitili 4 Şubat'taki bu konuşmayla ateşlenmişti. Araya deprem felaketi girmeseydi bu görüntüleri 20 gün önce yaşayacaktık." diye yazdı.

Barlas, 'hükümet istifa' sloganı atanlar için 'deprem yağmacısı' dedi, Ali Koç'u suçladı
16px
24px
28.02.2023 05:39
ABONE OLgoogle

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen "hükümet istifa" sloganlarını "utanç verici" olarak değerlendirdiği yazısında, "Türkiye elbirliğiyle asrın en büyük doğal afetinin yaralarını sarmaya çalışırken 3-5 provokatör tribünleri tahrik ederek buradan bir siyasi çıkar sağlamaya çalıştı.

Kimse kusura bakmasın, tribünleri tahrik eden bu bir avuç provokatörün deprem yağmacılarından hiçbir farkı yok." ifadelerini kullandı.

4 Şubat tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu'nda Ali Koç'un yaptığı "2011'den beri doyamadılar bizi yemeye! Bu terör örgütüyle tek mücadele eden takım biziz. Bizim 2011'den beri uğradığımız saldırıların, maddi kayıpların nasıl telafi edileceğini devlet, hükümet düşünmüyor ve telafi etmiyorsa bunlar da işin içindedir" açıklamayı hatırlatan Barlas, "Fenerbahçe düşmanlığının arkasında iktidarın olduğunu iddia etmişti. Aslında hükümete yönelik tribün provokasyonunun fitili 4 Şubat'taki bu konuşmayla ateşlenmişti. Araya deprem felaketi girmeseydi bu görüntüleri 20 gün önce yaşayacaktık." diye yazdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde