Barbaros'u oynayacak

Barbaros'u oynayacak

Sokak çocukları için yapılacak kreşe gelir sağlamak amacıyla işadamları ve sosyetik ünlüler bir araya geliyor.

Barbaros'u oynayacak
16px
24px
21.04.2007 19:24
ABONE OLgoogle

Sokak çocukları için yapılacak kreşe gelir sağlamak amacıyla işadamları ve sosyetik ünlüler bir araya gelip tiyatroda rol alıyor: Rahmi Koç Barbaros Hayrettin Paşa'yı, ünlü basketbolcular Yedi Cüceler'i, Türkan Sabancı bir okul müdiresini canlandıracak

YEDİTEPE Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Çaba Vakfı Başkanı Prof. Sedefhan Oğuz, sokak çocukları için yapılması planlanan kreşe gelir sağlamak amacıyla Türkiye'nin en renkli etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. Vakıf, işadamları ve sosyeteden tanınmış isimlerin rol alacağı bir tiyatro oyununu sahneye koyacak. Mehmet Gökgöz tarafından sahnelenecek olan, yapamamak ve becerememek üzerine kurulu 'Çabaladık Oynadık' adlı oyunda aralarında Rahmi Koç, Türkan Sabancı, Nesrin İlter, Mensure Özbek ve Erman Toroğlu'nun da yer aldığı yaklaşık elli ünlü oynayacak.

BARBAROS RAHMİ PAŞA

ROLLERİN dağılımı da oldukça esprili: Teknesiyle dünya turuna çıkan Rahmi Koç Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandıracak. Okul müdiresini oynayacak olan Türkan Sabancı, şiir okuyacak. Antik A.Ş'nin sahibi Uğur Batur'un Keloğlan'ı, Nesrin İlter'in de Keloğlan'ın annesini canlandıracağı Çabaladık Oynadık'ın prensesi ise Hatice Kefeli. İbrahim Kefeli'nin rolü Robin Hood, Ertekin Dinçay'ın rolü ise Zorro.

BASKETÇİ CÜCELER

OYUNUN Yedi Cüceleri ise ünlü basketbolcular olacak. Kendisine teklif götürülen İbrahim Kutluay'ın oyun günü maçı olmadığı takdirde sahneye memnuniyetle çıkacağı, eşi Demet Şener'in de oynamak istediği belirtildi. Oyun ilk olarak 26 mayısta MEF okullarında daha sonra da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda canlı müzik eşliğinde sunulacak.

Serdar Benli/Star

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde