Baltalı Gıda da Tarım Bakanlığı'nın tağşiş listesinde!

Baltalı Gıda da Tarım Bakanlığı'nın tağşiş listesinde!

Tarım ve Orman Bakanlığının tağşiş listesine İzmir Seferihisar’daki Baltalı Gıda da ikinci sefer girdi. Baltalı Gıda'nın keçi peynirinde inek sütü tespit edildi.

Baltalı Gıda da Tarım Bakanlığı'nın tağşiş listesinde!
16px
24px
15.09.2020 10:39
ABONE OLgoogle

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit, tağşiş yapıldığı veya ilaç etken maddesi ilave edildiği tespit edilen toplam 91 firmaya ait 113 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı. Bakan Bekir Pakdemirli, “91 firmaya ait 113 parti ürünü daha ifşa ediyoruz. Taklit ve tağşişe göz açtırmıyoruz” dedi.

Teşhir edilen ürünler arasında, İzmir Seferihisar’da yüzde 100 keçi sütünden peynir üreten Baltalı Çiftliği’nin (Baltalı Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi) tam yağlı keçi peyniri de yer aldı. Listeye göre, Baltalı Çiftliği’nin keçi peynirinde inek sütü tespit edildi.

Baltalı Gıda, tağşiş listesine ikinci sefer girdi. Ocak ayında da Baltalı Gıda ürülerinde tağşiş tespit edilmiş, Baltalı Çiftliği’nin kurucusu Funda Özer Baltalı mahkemeye başvurmuştu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde