Bakanlık yasakladı, oteller yılbaşı programlarını iptal etti

Bakanlık yasakladı, oteller yılbaşı programlarını iptal etti

İçişleri Bakanlığı'nca dün yayımlanan genelge kapsanında oteller, yılbaşı gecesi için saat 22.00'ye kadar sürecek canlı müzik eşliğindeki gala yemeği programlarını iptal etti. 

Bakanlık yasakladı, oteller yılbaşı programlarını iptal etti
16px
24px
22.12.2020 16:06
ABONE OLgoogle

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yılbaşı kutlamalarıyla ilgili birçok kısıtlama getirildi. 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar, yaklaşık 3.5 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kararı kapsamında, eğlence mekanları kapalı olacak. Restoranlar ise saat 24.00'e kadar sadece evlere paket servis yapabilecek. Yılbaşı kutlaması için toplulukların bir araya geleceği eğlence etkinlikleri yasaklandı. Evlere misafir kabul edilmeyecek.

OTELLER GALA PROGRAMI DÜZENLEYECEKTİ

İçişleri Bakanlığı'nın dün yayımlanan genelgesiyle de gala yemeği, balo, canlı müzik gibi birçok etkinliğin planlandığı otellere de yasak getirildi. Türkiye'de en fazla 5 yıldızlı otele sahip Antalya'da bu dönemde açık olan 50 civarında otelde, hem yerli hem de yabancı misafirler için yılbaşı akşamı saat 22.00'ye kadar sürecek canlı müzik eşliğinde gala yemeği programları yapılmıştı. Ancak yeni genelgeyle birlikte tüm oteller bu programlarını iptal etti ve rezervasyon yaptıran müşterilerine de bu karar duyurulmaya başlandı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde