Bakan Varank'tan 'Beyinsiz'in Doblo yorumuna yanıt: Sattık

Bakan Varank'tan 'Beyinsiz'in Doblo yorumuna yanıt: Sattık

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter'daki hesabından, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafının altına yapılan yoruma esprili bir cevap verdi.

Bakan Varank'tan 'Beyinsiz'in Doblo yorumuna yanıt: Sattık
16px
24px
26.03.2021 15:07
ABONE OLgoogle

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir Twitter kullanıcısı arasında geçen diyalog sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti.

Bir Twitter kullanıcısı, Varank'ın fotoğrafını paylaşarak, "Bakan Varan'ın metroya vapura motosiklete binmesine şaşıranlar var. Bence bu abinin garajında bir yerlerde 2011 model doblosu var, arada amcaoğullarıyla baraj kenarına pikniğe gidiyor gizli gizli. En sevdiği yemek de mangalda kanat" dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 26, 2021

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Twitter'da hakkında yapılan bu yorumu, kendi hesabından paylaştı. Kullanıcıya esprili bir yanıt veren Varank, "Babam Giyimkent'teki restaurantı devredince dobloyu sattık, şu an yok" ifadesini kullandı. Bakan Varank böyle cevap verdi: Kilodan değil ceketten o

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde