Bakan Nebati toplantıda ne konuştuklarını açıkladı

Bakan Nebati toplantıda ne konuştuklarını açıkladı

Fiyat İstikrarı Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Bakan Nebati toplantıda ne konuştuklarını açıkladı
16px
24px
28.12.2021 16:05
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Fiyat İstikrarı Komitesi toplantısının ardından yaptığı ilk açıklamada "Enflasyonla ilgili gelişmeleri, bu konudaki risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk" diye konuştu.

Resmi Gazete'nin 30 Haziran tarihli sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile hayata geçirilen Fiyat İstikrarı Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında bugün toplandı. Toplantının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den ilk açıklama geldi.

Nebati, "Enflasyonla ilgili gelişmeleri, bu konudaki risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk" diye konuştu.

Fiyat İstikrarı Komitesi toplantısına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bazı üst düzey bürokratlar katıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde