Bakan Nebati, TİM Yönetim Kurulu üyeleriyle istişare yaptı

Bakan Nebati, TİM Yönetim Kurulu üyeleriyle istişare yaptı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) heyetiyle bir araya geldi.

Bakan Nebati, TİM Yönetim Kurulu üyeleriyle istişare yaptı
16px
24px
21.02.2022 13:30
ABONE OLgoogle

Görüşme sonrasında Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Nebati, toplantıda yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı Türkiye Ekonomi Modeli ve son dönemde devreye alınan uygulamalar kapsamında bir istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Nebati paylaşımında şunları kaydetti:

"Bugün @turkihracat ve Başkanı @ismail_gulle ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Katılımcı bir anlayış ilkesiyle iş dünyasıyla olan görüşmelerimize devam ediyoruz.

Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı Türkiye Ekonomi Modelimiz başta olmak üzere son dönemde devreye aldığımız uygulamalar ve ekonomideki güncel meseleler ile ilgili kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik."

TİM sonrası OYDER ile görüşme

Bakan Nebati, TİM ile gerçekleştirdiği toplantının ardından otomotiv sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. OYDER Başkanı Mersin ve derneğin yöneticilerle gerçekleştirilen toplantıya dair Nebati şunları paylaştı:

"İş dünyası ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler kapsamında bugün Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Turgay Mersin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Sektörel bazlı görüş ve önerilerin yanı sıra uygulamaya koyduğumuz politikalarımızın etki ve çıktılarını detaylı bir şekilde aktardık"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde