Bakan Murat Kurum'un kuzeni ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı

Bakan Murat Kurum'un kuzeni ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı

Konya'da Osman Kurum arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tabancayla ateş ettiği Hüseyin İncekara ve eşi Fadim İncekara'yı öldürdü, 22 yaşındaki oğullarını ise yaraladı. 

Bakan Murat Kurum'un kuzeni ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı
16px
24px
24.09.2022 08:10
ABONE OLgoogle

Konya'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un kuzeni olduğu öğrenilen Osman Kurum, iki kişiyi öldürdü.

 Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre olay, dün saat 13.00 sıralarında, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde meydana geldi. Osman Kurum ve Hüseyin İncekara, iddiaya göre, aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı. 

Tartışmaya İncekara'nın yanında bulunan eşi Fadim İncekara ve oğlu Mücahit İncekara da dahil oldu. Osman Kurum, yanındaki tabancayla Hüseyin İncekara ile eşi Fadim ve oğlu Mücahit İncekara'ya ateş açtı.

Osman Kurum saldırının ardından olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı aile üyeleri, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda yaralanan Hüseyin İncekara kaldırıldığı Karapınar Devlet Hastanesi'nde, diğer yaralı Fadim İncekara Konya Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 22 yaşındaki Mücahit İncekara’nın ise tedavisi devam ediyor.

Jandarmanın verdiği bilgiye göre Osman Kurum'un, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un kuzeni olduğu öğrenildi.

Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde