Bakan Elvan'ı rahatsız eden görüşme!

Bakan Elvan'ı rahatsız eden görüşme!

Lütfi Elvan'ın Kılıçdaroğlu ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu arasındaki görüşmeden rahatsız olduğu öne sürüldü.

Bakan Elvan'ı rahatsız eden görüşme!
16px
24px
19.10.2021 06:23
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu arasında yaşanan görüşmeden rahatsız olduğu iddia edildi. Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugün kaleme aldığı yazısında " Bakan içerledi" diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu ile görüşmesine dair söylediği "Merkez Bankası bağımsız olmasaydı, randevu vermezdi!" açıklamasını hatırlatan Pehlivan, "Sahi, Başkan Şahap Kavcıoğlu’nun randevu öncesi Saray ile görüştüğünden kuşkusu olan var mı?" diye sordu.  Kulis: Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etmek istedi

Ankara kulislerinde Kılıçdaroğlu ile yapılan sürpriz buluşmaya dair bir fısıltı da dolaştığını belirten Pehlivan şöyle yazdı:

"Konuşulanlara göre, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın bu randevudan haberi yoktu. Çok sonra öğrendi. Haliyle, Bakan Elvan’ın bu duruma içerlediği söyleniyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde