Bakan Coşkun'a kırgın

Bakan Coşkun'a kırgın

Aralarında su sızmayan Bodur'la Bakan Coşkun'un arasına kara kedi girdi. Bodur, bakan Coşkun için ne dedi?

Bakan Coşkun'a kırgın
16px
24px
24.05.2007 07:44
ABONE OLgoogle

Ali'nin gelmemesi beni mahçup etti

İSO'nun kurucu üyelerinden Kale Grubu Şirketleri Başkanı İbrahim Bodur, 55'inci yıl meclis toplantısına Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un gelmemesini eleştirdi ve şunları söyledi:

“1980'lerde biz Özal ile sert tartışmalar yapıyorduk. Rahmetli de bize 'eleştireceğinize siz de siyasete katılın' dedi. Biz 'siyasete girmeyiz' deyince de 'öyleyse müdürlerinizden verin' dedi. Bizim Ali'yi de siyasete öyle gönderdik ama o şimdi buraya gelmedi, ekmek helalliğim var, gelirse soracağım çünkü beni mahcup etti doğrusu.”

 Kavi siyasete hayır dedi

İSO Meclis üyelerinden siyasete atılanların sayısı bu dönem çok az olacak. İSO Başkanı Hüsamettin Kavi, siyasete atılması için kendisine bazı siyasi partilerden teklifler geldiğini belirterek, “Siyaseti düşünmediğimi kendilerine ifade ettim” dedi. Siyasete atılacağını ve AK Parti'den aday olacağını söyleyen İSO Meclis üyesi Mustafa Damar ise sanayiciler özellikle de KOBİ'lerin meclisteki temsilcisi olacağını belirtti.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde