Bahçeli’nin danışmanından Sinan Oğan’a hakaret

Bahçeli’nin danışmanından Sinan Oğan’a hakaret

Oy sayım işlemleri yapılırken yurt dışı oylarıyla ilgili manipülasyon iddialarını hatırlatıp YSK'yı uyaran Sinan Oğan'a Bahçeli'nin başdanışmanından yanıt geldi. MHP’den Ankara 1. Bölge milletvekili adayı da olan ancak Meclis'e giremeyen Yıldız, seçinin ikinci tura kalmasıyla paylaşımını sildi.

Bahçeli’nin danışmanından Sinan Oğan’a hakaret
16px
24px
16.05.2023 12:17
ABONE OLgoogle

14 Mayıs akşamı oy sayımının devam ettiği sıralarda Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Yüksek Seçim Kurulu’nu (YSK) yurt dışı oyların sayımında manipülasyon yapıldığı iddiası üzerinden uyardı.

SEÇİM AKŞAMI YSK’YI UYARDI

Oğan paylaşımında “Yurt dışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK'yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır.” ifadelerini kullandı.

“MEZAR SOYGUNCULARI SİZİ”

Henüz sonuçlar kesinleşmemişken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız’dan Sinan Oğan’a hakaret içerikli yanıt verdi.

Oğan’ın paylaşımını alıntılayan Yıldız “Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1. turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi…” dedi. 

Yıldız, ilerleyen saatlerde seçimin ikinci tura kalmasıyla söz konusu paylaşımını sildi. MHP'den, Ankara 1. Bölge 3. sıra adayı da olan Yıldız, Meclis’e giremedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde