Bahçeli klasik araba hediye etmişti! Baki Ersoy MHP'den istifa etti

Bahçeli klasik araba hediye etmişti! Baki Ersoy MHP'den istifa etti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Bahçeli klasik araba hediye etmişti! Baki Ersoy MHP'den istifa etti
16px
24px
16.04.2022 18:37
ABONE OLgoogle

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum" dedi.

BAHÇELİ MUSTANG HEDİYE ETMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a Mustang araç hediye etmişti.

Olayı sosyal medyada duyuran Baki Ersoy, "Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin şahsımı onurlandırarak hediye olarak emanet ettiği mustang marka aracını elini öpüp hayır duası ile teslim aldım, Bu manevi hediye ailemizin kutsal emanetlerinden sayılarak kuşaktan kuşağa aktarılacaktır,Rabbim Liderimize uzun ömürler versin." demişti. 

NE DEMİŞTİ

Enflasyon rakamları ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, vatandaşın enflasyondan inanılmaz derecede muzdarip olduğunu belirterek şunları söylemişti:

"Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde