Bahçeli: İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar

Bahçeli: İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar

İYİ Parti'deki istifalara ilişkin değerlenmede bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bir tarafta yeni parti kuruluşları tartışması var, bir tarafta FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları var, bir tarafta da partileri karıştırmak isteyen zihniyetler var. İYİ Parti iyi günde olsunlar" dedi.

Bahçeli: İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar
16px
24px
18.02.2020 13:28
ABONE OLgoogle

Milliyetçi Hareket Partisi () Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli, İYİ Parti’den istifa eden milletvekillerinin olduğu ve kendisinin daha önce MHP’ye herkesin kapısının açık olduğu yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
* MHP’nin Türk milletini kucaklamakta kapısı her zaman açıktır. Bunu her defasında söylüyoruz ve milletimizle kucaklaşmak istiyoruz.

* Ancak Türkiye’nin siyasi istikrara, birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiçbir siyasi partide istikrarsızlık söz konusu olmamalıdır. Bunlara dikkat etmek lazım.

* Bir tarafta yeni parti kuruluşları tartışması var, bir tarafta FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları var, bir tarafta da partileri karıştırmak isteyen zihniyetler var.

* İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde