Aziz Yıldırım’dan o iddiaya sert yanıt

Aziz Yıldırım’dan o iddiaya sert yanıt

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kendisi hakkında tekrar 'başkanlığa dönüyor' iddialarına sert bir yanıt verdi. Yıldırım, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, “Kendisine “hırsız” diyenleri  işten atamayanların, bu şekilde yalan haber yapmasına itibar etmeyiniz” diye açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım’dan o iddiaya sert yanıt
16px
24px
10.06.2023 14:10
ABONE OLgoogle

Hürriyet Gazetesi’nde Mehmet Arslan imzasıyla çıkan haberde, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’n başkanlık için geri dönme çalışmaları başlattığını yazdı. Arslan, “Geçtiğimiz sezon, “Seni taraftar ile göndereceğim” diyerek Ali Koç’a mesaj gönderen eski başkan Aziz Yıldırım çalışmalara başladı.

Yıldırım, çok ünlü 4 Fenerbahçeli işadamına mesaj gönderdi.

- Başkanlık için hazır mısınız? Hazırsanız çalışmaya başlayalım.

Bu 4 isimden henüz bir yanıt alabilmiş değil. Ama “Hayır” yanıtına karşın da ‘B planı hazır.’

Gerekirse kendisi aday olacak. Şimdiden eski arkadaşlarıyla biraraya geliyor. Bunlar dün itibariyle Fenerbahçe’nin gerçekleri. Yarın ne olur, hep birlikte göreceğiz.” diye yazdı. 

DEDİKODUYA DAYALI YALAN HABER

Bu iddialar karşısında ise Aziz Yıldırım sert bir yanıt vererek, “ Bugünkü Hürriyet Gazetesi’nde Mehmet Arslan imzasıyla yer alan, hakkımda bir çok asılsız iddiayı içeren, tümüyle dedikoduya dayalı haber yalandır.

Bugüne dek ne yaptıysam kapalı kapılar ardında değil açık açık yapan biri olarak, haberde yer alan hakkımdaki tüm iddialar sırasıyla gerçekdışıdır.

Kendisine “hırsız” diyenleri  işten atamayanların, bu şekilde yalan haber yapmasına itibar etmeyiniz" diye açıklama yaptı. 

patronlardunyasi.com

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde