Aydın'da neler oluyor? Müfettişe iki kadın iddiası ortalığı karıştırdı

Aydın'da neler oluyor? Müfettişe iki kadın iddiası ortalığı karıştırdı

Aydın Kuşadası'nda yeni skandal iddiaları ortaya atıldı.

Aydın'da neler oluyor? Müfettişe iki kadın iddiası ortalığı karıştırdı
16px
24px
19.01.2022 12:29
ABONE OLgoogle

Bölgenin en iyi oteli olarak bilinen Charisma Deluxe Hotel Kuşadası'na ait iskelede yer alan çardak belediye ekiplerince yıkıldı. CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in talimatıyla yıkım kararının alındığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Otel yönetimi de emniyete belediye hakkında şikayette bulunmuştu. 

Aydın Denge yazarı Emin Aydın, çok ilginç bir yazı kaleme aldı. Aydın'ın yazısı aynen şöyle:

Geçen hafta Kuşadası Belediyesi orada faaliyet gösteren bir otelde kanunsuz yıkım girişiminde bulundu. Yürütmenin durdurulması kararı üzerine yıkım yarıda kaldı. Otel sahibi ve yöneticileri çalmadık kapı bırakmadı. Mağduriyetlerini anlata anlata bitiremedi ve “her şeyi ifşa edeceğiz” dediler.

Aydın’da görmeye pek alışık olmadığımız CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, apar topar seçim bölgesine geldi. Otelcinin Cuma günü yapacağı ve “Müfettiş olayı dahil her şeyi anlatacağım” diye yaygarasını kopardığı basın açıklaması olmadı. Cuma günü Özlem Çerçioğlu medyası sosyal mecralarda, adeta “Tehlike geçti” mesajı içeren Kuşadası’ndan rakılı pozlar paylaştı.

Otel yöneticilerinin kamuoyuna açıklamasa da bazı siyasetçilere ve kamu görevlilerine aktardığı iddia edilen bilgiler şöyleydi; “Cuma günü basına her şeyi anlatacağız. Dosya yaptık, Cumartesi günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya vereceğiz. Otelimize sürekli misafir gönderiyorlar, para vermiyorlar. Hatta Aydın Büyükşehir Belediyesini denetleyen Mülkiye Başmüfettişini kayıtsız konaklatmamızı istediler. Müfettişin odasına ilk gece bir, ikinci gece iki kadın gönderdiler…”

Basına açıklama yapmadılar. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya dosya verdiler mi, bilmiyoruz. Otelcilerin hareketinden çıkardığımız sonuç; Blöf yaptılar.

Yerel seçimde birlikte hareket ettikleri siyasetçilerle seçimden yıllar sonra karşı karşıya gelmelerini de bir çok cephe, “Bırakın birbirlerini yesinler” diye yorumladı.

Onların birbirlerini yemesi bizi ilgilendirmiyor. Çünkü; yıllardır birileri Aydınlının paralarını, kaynaklarını, şehrimizin yıllarını heba ediyor. Kimileri telif adı altında rüşvet alıyor, kimilerinin odasına kadın gönderiliyor.

Merhum Başbakan Adnan Menderes’in hatırına helal süt emmiş bir devlet yetkilisi ve kamu görevlisi çıksın, Aydın halkına reva görülen hırsızlık ve yolsuzlukları, adaletsizlikleri sorgulasın.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde