Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri böyle yakalandı!

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri böyle yakalandı!

Ünlü isim Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni ayrıntılar var.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri böyle yakalandı!
16px
24px
31.01.2022 05:01
ABONE OLgoogle

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin failleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile birlikte toplam 9 kişi, 19 adrese yapılan baskınla yakalandı. Firari Yeşil ve Dakman için de sürek avı başlatıldı.

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi, sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de kendisine ait Cundalık Balık Restoranı'nda silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.

ZAMANA KARŞI YARIŞ BAŞLATILDI!

İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, katil zanlılarını yakalamak için zamana karşı yarış başlatmıştı.

İlginç bir teknik kullanarak saatlik araç kiralayan ve günübirlik evlerde kalan şüphelilerin, ilk etapta Beylikdüzü'ne kaçtığı, polisin burayı öğrenmesi üzerine burayı hızlıca terk edip başka bir eve gittiği belirlendi.

BÜYÜKÇEKMECE'DE YAKALANDILAR

Büyükçekmece'deki bir eve saklanan zanlılar, kendilerini adım adım izleyen polislerce kıskıvrak yakalandı.

Alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edilen anlaşmazlık sonucu iki çocuk babası genç avukatı hayattan koparan Kadir Yasak ile Ali Yasak'ın da aralarında olduğu 9 kişi, 19 adrese eş zamanlı baskınlarla ele geçirildi.

SÜREK AVI BAŞLATILDI!

Şüpheliler, Organize Şube'de sorguya alınırken, firar eden iki şüpheli Seccad Yeşil ile Serkan Dakman'ı yakalamak için sürek avı başlatıldı.

Kamera görüntüleri, HTS kayıtları ve diğer deliller ışığında titiz bir çalışma yürüten polis, ikilinin izine ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde