Avukat Rezan Epözdemir’in deprem yüzsüzlerine isyanı

Avukat Rezan Epözdemir’in deprem yüzsüzlerine isyanı

Hukukçu Rezan Epözdemir sosyal medya hesabından seslendi. Türkiye Tek Yürek kampanyasında depremzedelere yardım taahhüdünde bulunup, bu sözü yerine getirmeyen kişilerin açıklanmasını istedi.

Avukat Rezan Epözdemir’in deprem yüzsüzlerine isyanı
16px
24px
27.03.2023 18:45
ABONE OLgoogle

Patronlar dünyasına konuşan avukat Rezan Epözdemir “Ekranlara çıkıp, taahhütte bulunup, sonra bağışı yapmamak gayriahlaki bir davranış olur dedi.”

Bu çerçevede sosyal medyadan “Hakkaniyet ve toplumsal sorumluluğum gereği ekranda Taahhüt ettiğim bağışlara ilişkin banka dekontlarını paylaşıyorum” diyen Epözdemir Patronlar Dünyasına’da açıklamalarda bulundu.

“SÖZÜNÜ TUTMAYAN YÜZLERCE KİŞİ VAR, BUNLAR AÇIKLANMALI”

Sadece AFAD’ın kampanyasında değil, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Halk TV’ de yapılan bağış kampanyasında da sözlerini tutmayan insanların olduğunu ifade eden Rezan Epözdemir bunun dışında “Türkiye Futbol Federasyonu’nun bünyesinde yapılan TV 8’deki bağış kampanyasında da söz verip kişisel tanıtımını yapıp yerine getirmeyen yüzlerce kişi var.” dedi.

YURTTAŞ OLARAK SÖYLÜYORUM, DEŞİFRE ETSİNLER

Rezan Epözdemir sözlerini şöyle sürdürdü;

Benim söylediklerim sadece duyum, o yüzden ilgili kurumlar gerçeği açıklasın, AFAD açıklasın. Açıklasın ki bu isimler kim görelim. Orada umutla bekleyen insanların yarınlarıyla, geleceğiyle oynamak şık değil.

Bizler bedelsiz şekilde depremzedelerin davalarına baktık, pek çok destekte bulunduk ama tanıtımını yapıp sırt çevirmek olmaz bu isimlerin açıklanmasını ısrarla istiyorum.

 

Şahsiyetli tavır sergileyenler de bu şekilde zan altında kalmaktan kurtulur.

Depremzedelerin acılarını yardımlaşma duygusuyla minimuma indirip onların yaralarına merhem olabiliriz. Siz gazeteciler de toplumun vicdanı olarak farkındalık yaratıyorsunuz, bu tür şahsiyetler yüzünden taahhüdünü ifa edenler zan altında kalmasın istedim ve kampanya düzenleyen kurumlara seslendim. Söz verip taahhüdünü yerine getirmeyen, bu gayriahlaki tavrı sergileyenleri kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşıp deşifre etsinler. Bunu bağış yapan biri olarak değil yurttaş olarak istiyorum.

Sadece AFAD’ın düzenlediği ve TV’lerde ortak yayın olarak verilen Türkiye Tek Yürek kampanyasında 31 Milyar 576 milyon liralık taahhüt henüz yerine getirilmedi

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde