Auto Write 20.nci yaş özel sayısı

Auto Write 20.nci yaş özel sayısı

1985 senesinde başladığım otomobil yayıncılığı maceramın,  33 senesinde ve son yayınım olan AUTO WRITE DERGİSİ’nin 20. senesinde ki özel sayısını otomobil yayıncılığı adına farklı bir yayınla kutladı.

Auto Write 20.nci yaş özel sayısı
16px
24px
02.03.2022 18:16
ABONE OLgoogle

Bir araya gelmesi çok zor isimleri bir araya getirip yazılarını yayınlayan AUTO WRITE e-DERGİ’nin bu başarısı uzun süre konuşulacak gibi.

www.autowritetr.com adresinde mart ayının başında yayına giren AUTO WRITE e-DERGİ’nin 20. Yaş sayısında,  Ertuğrul ÖZKÖK, Mesut YAR, Celal PİR, Yalçın BAYER, Fuat UĞUR,  İbrahim AYBAR, İlkim SANCAKTAROĞLU, Hakkı TOLUNAY, Ufuk SANDIK, Halit BOLKAN, Can KANTAR, Mahmut HAYIRLIOĞLU, Yavuz MÜFTÜOĞLU, Abdullah KURTAY, Rezzan ALAVANT, Kurthan TARAKÇIOĞLU gibi isimlerin yanı sıra; Türkiye’deki otomobil firmalarının CEO’larının bir çoğu da görüş ve düşüncelerini paylaştılar.

Bu sayısında hiç otomobil tanıtımı yapmadan; sadece yazarlara odaklanan ve otomobil yayıncılığına farklı bir yayın olarak tarihe geçecek olan AUTO WRITE e-DERGİ’de ayrıca, geleceğin otomobil ve otomotiv sektörüne yönelik bir çok haber de yer aldı.

Ertuğrul ÖZKÖK’ün otomobile bakış açısı, Yalçın BAYER’in farklı bir konudaki anısı, Celal PİR’in geleceğe bakışı, Mesut YAR’ın kullandığı otomobil ve Fuat UĞUR’un kayboluş hikayeleri ise ayrıca dikkat çekti.

Yayına alındığının ilk 16 saatinde 49. 633 kez indirilip okunan dergi yeni bir rekora doğru gidiyor.

Bu arada derginin editor yazısında ise, Babür GÜREL’in 1985 senesinde başlayan otomobil macerasının kısa bir özetini de yer alıyor..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde