Atlasglobal ekibi görev başına dönüyor

Atlasglobal ekibi görev başına dönüyor

Nakit akışındaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla uçuşlarını durduran Atlasglobal Havayolları, gelecek pazartesi itibariyle operasyonlara yeniden başlayacağını duyurdu.

Atlasglobal ekibi görev başına dönüyor
16px
24px
13.12.2019 13:30
ABONE OLgoogle

26 Kasım'da yaptığı açıklamada, nakit akışındaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla 21 Aralık'a kadar uçuşlarını durdurduğunu açıklayan Atlasglobal'den yeni bir açıklama geldi.

Şirket tarafından personele yapılan duyuruda "Nakit akışımızdaki gerekli yapılandırma ve iyileştirmeyi sağlamak amacıyla, tüm uçuşlarımıza 21 Aralık 2019 tarihine kadar ara vermek zorunda kaldığımızı duyurmuştuk" hatırlatması yapıldı. Açıklamada şu bilgi verildi:  Mali sıkıntıda olan Atlasglobal uçuşlarını durdurdu: Açıklamada İstanbul Havalimanı ayrıntısı dikkat çekti

"16 Aralık 2019 Pazartesi itibariyle tüm ekip olarak görevlerimizin başında olacağız. Çalışma saatleri, servis planlaması eski düzende devam edecektir."  Atlasglobal'den bilet alanlar isyanlarda: Çağrı merkezi çalışmıyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde