Astroloji danışmanı Nihan Urel uyardı: Mayıs ayında Türkiye'de büyük bir kaza veya sabotaj olabilir

Astroloji danışmanı Nihan Urel uyardı: Mayıs ayında Türkiye'de büyük bir kaza veya sabotaj olabilir

Şimdiye kadar yaptığı öngörüleri hep çıkan astroloji danışmanı Nihan Urel, Mayıs ayı için dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Astroloji danışmanı Nihan Urel uyardı: Mayıs ayında Türkiye'de büyük bir kaza veya sabotaj olabilir
16px
24px
16.03.2022 08:21
ABONE OLgoogle

 İş dünyasına astroloji danışmanlığı yapan Nihan Urel, Mayıs ayının başlarında Türkiye içinde bir kaza, sabotaj ya da Türkiye ile ilgili içinde kazanın olduğu yurt dışı ilişkilerimizle de ilgili olabilecek istenmeyen  kışkırtıcı ya da üzücü bir durum olabilleceği konusunda uyardı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 16, 2022

Urel, Aralık ayı videosunda, Ocak ayından itibaren Türkiye’nin yabancı ülkelerle olağanüstü bir barış sürecine gireceğini, Şubat ve Mart aylarında bir çok yabancı ülkeyle ilişkilerde pozitif gelişmelerin yaşanacağını haber vermişti.

2022 yılı genelinde özellikle Mart ayında Türkiye’nin uluslarası alandaki yoğun temaslarının Türkiye açısından son derece verimli olacağını, yurt dışı basınına da olumlu olarak yansıyacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sempati toplayacağını öngören Nihan Urel, Ukrayna, Rusya savaşını ve savaştaki Türkiye’nin tutumunu ve arabulucuğunu, Ağustos 2020 doğalgaz bulunmasını, Azerbeycan zaferini, Sedat Peker’in ifşalarını, Erdoğan’ın Ekim 2022 sonunda geçirdiği küçük rahatsızlığı, Türkiye’ye iade edilen tarihi eserleri tam tarih vererek  aylar öncesinden bilmişti.

MAYIS AYINA DİKKAT ÇEKTİ

Mayıs 2022’de ülkemizde hepimizi üzebilecek bir kaza olabileceği öngörüsünde bulunan Urel, uluslarası ilişkilerde gerginliğe sebep olabilecek, Türkiye’nin daha önce Rus uçağını düşürmesi gibi istenmeyen, yanlışlıkla olabilecek bir sabotaj, patlama, terör gibi olaylar öngördüğünü söyledi.

Urel, yine de 2022’de yurt dışı ilişkilerimizin verimli, yapıcı ve Türkiye’nin önünü açacak şekilde devam edeceğini dile getirdi.

NİHAN UREL'İN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde