Aslışah Alkoçlar'a dolandırıcılık suçlaması! Savunması şaşkınlık yarattı

Aslışah Alkoçlar'a dolandırıcılık suçlaması! Savunması şaşkınlık yarattı

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar'a bazı markaların tanıtması için ürün yolladığı, ancak Alkoçlar'ın ürünleri aldıktan sonra reklamlarını yapmadığı iddia edildi. Alkoçlar iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Aslışah Alkoçlar'a dolandırıcılık suçlaması! Savunması şaşkınlık yarattı
16px
24px
22.08.2020 11:32
ABONE OLgoogle

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Aslışah Alkoçlar, tanıtım yapması için kendisine gönderilen ürünlerin tanıtımını yapmadığı gerekçesiyle markalar tarafından suçlandı. İddiaya göre Alkoçlar, reklam karşılığı markalardan ürün istedi. Sonrasında ürünlerin reklamını yapmayarak, markaları engellediği iddia edildi.

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Alkoçlar’la markalar arasındaki yazışmalar ise “Zamazingo” isimli Instagram sayfasında ifşa oldu. Bir marka, Alkoçlar’ın “Çok güzel bir marka. Bana yollarsanız severek post ederim” dedikten sonra kendilerini engellendiğini iddia etti. Markalar, ürünleri teslim alan Alkoçlar’ı ayrıca dolandırıcılıkla suçladı.

'GÖNDERDİKLERİNİ İHTİYAÇ SAHİBİ GENÇLERE İLETTİM'

Alkoçlar ise Instagram hesabından bir açıklama yaparak kendisini savundu:

“Göz önünde olduğum ve stilim beğenildiği için markalar bana kıyafet yolluyor. Ancak her gelen hediyeyi burada post edemem. Takdir edersiniz ki öncelikle benim ürüne inanmam gerekiyor. Sırf gönderdiği bir ürünü kullanmam için durmaksızın edilen telefonlarla taciz etmek ne demek? Bu rahatsızlık veren hareket sonucunda markayı evet, engelledim. Gönderdiklerini de ihtiyaç sahibi gençlere ilettim.”

Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde