Aslı Enver hangi iş adamıyla aşk yaşıyor?

Aslı Enver hangi iş adamıyla aşk yaşıyor?

Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu, işadamı Berkin Gökbudak ile el ele görüntülendi.

Aslı Enver hangi iş adamıyla aşk yaşıyor?
16px
24px
09.08.2022 04:59
ABONE OLgoogle

Şarkıcı Murat Boz’la bir dargın bir barışık süren ilişkisini 2019 yılında noktalayan Aslı Enver’in adı bir dönem eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile anılıyordu



Ünlü oyuncunun daha sonra Önder Öztarhan’la birlikte olduğu ortaya çıktı. Öztarhan’la ilişkisi de uzun sürmeyen Enver, şimdilerde Yeni Aşk heyecanı yaşıyor.

ARKADAŞLARI TANIŞTIRDI

Magazin sayfası Gossip Pasta’nın Instagram’da yaptığı paylaşıma göre; Aslı Enver şimdilerde işadamı Berkin Gökbudak’la birlikte.

Enver ve Gökbudak geçtiğimiz gün el ele görüntülendi. İkilinin arkadaşları vesilesiyle tanıştığı ve yaz başından bu yana görüştüğü söyleniyor.

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR?

Gossippasta'nın haberine göre, Enver, iş adamı Berkin Gökbudak ile Caddebostan'da el ele görüntülendi. Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi.

Berkin Gökbudak, lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını ise Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Yönetimi üzerine yaptı. Berkin Gökbudak'ın 8 yaşında bir çocuğu var. Gökbudak, Johnson & Johnson'ın ilaç grubu Janssen Türkiye'nin Hematoloji İş Birim Liderliğini yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde