Aşı karşıtları ünlü Prof'un kapısına dana dili bıraktı!

Aşı karşıtları ünlü Prof'un kapısına dana dili bıraktı!

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, ofisinin bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişilerce 'dana dili' bırakıldığını duyurarak, "Hakkında adım adım cinayet planlandığını" söyledi.

Aşı karşıtları ünlü Prof'un kapısına dana dili bıraktı!
16px
24px
02.08.2022 07:41
ABONE OLgoogle

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, ofisinin bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişilerce ‘dana dili’ bırakıldığını duyurdu. Şenol, hakkında cinayet girişimi planlandığı yönünde iddialarda bulundu.

DANA DİLİ BIRAKMIŞLAR

Şenol, olayı şöyle anlattı: 

*29 Temmuz 2022 tarihinde akşamüzeri ofisimin bulunduğu binaya girdiğimde, yanda bulunan otopark görevlisi tarafından “Hocam Avcı adlı bir hastanız size selam söyledi” notunu iletti.

*Ardından ofisimdeki sekreterim ve bina görevlisi, benim bulunduğum katın merdivenlerine bırakılmış 2 adet dana dili bulduklarını, fotoğraflayıp sonra attıklarını bildirdi.

“GEÇ BİR SAATTE UĞRAMAM NEDENİYLE GİRİŞİM BERTARAF EDİLDİ”

*Binanın altında bulunan kafe görevlileri de bir hastamın bana 2 adet limonata yollattığını, kendi bırakmak istememe nedeni olarak “Esin Hoca böyle şeyleri sevmez” dediğini iletti.

*İlgili şahsın sosyal medya aracılığıyla da paylaştığı cinayete hazırlık vurguları ve çeşitli tetikçiler eliyle planlandığı izlenimini güçlendiren girişimin, o gün oraya geç bir saatte uğramam nedeniyle bertaraf edilmiş olduğumu anlıyorum.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde