Asgari ücret için TİSK ve Türk-İş başkanları bir araya geldi

Asgari ücret için TİSK ve Türk-İş başkanları bir araya geldi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile bir araya geldi.

Asgari ücret için TİSK ve Türk-İş başkanları bir araya geldi
16px
24px
26.11.2021 15:08
ABONE OLgoogle

Akkol, Ankara’daki ziyaretleri çerçevesinde Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile bir araya geldi. Görüşmede, başta 2022 için belirlenecek asgari ücret ve asgari ücret işveren teşviki olmak üzere, çalışma hayatının güncel konuları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

 TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 26 Kasım tarihinde gerçekleşen İŞKUR 11. Genel Kurul Toplantısı’na da katıldı.

26 Kasım tarihinde gerçekleşen İŞKUR 11. Genel Kurul Toplantısı’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ın yanı sıra Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol da katıldı.

Akkol, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında İŞKUR’un ülkemizin istihdamı ve kalkınmasındaki etkisine değindi.

İşimizin Yarını’nda iş gücü dönüşümünün, yetkinlik ve beceri geliştirmenin önemini belirten Akkol, bu kapsamda İŞKUR’un sahip olduğu kritik role vurgu yaptı. Bir kez daha, Türk işverenlerini temsilen her türlü çalışma ve iş birliğine hazır olduklarının altını çizdi.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde