Armağan Çağlayan'dan İBB'ye tepki: Satın alamazsınız

Armağan Çağlayan'dan İBB'ye tepki: Satın alamazsınız

Armağan Çağlayan'dan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne sitem etti: Beni satın alamazsınız, daha da beni oyunla ilgili aramayın!

Armağan Çağlayan'dan İBB'ye tepki: Satın alamazsınız
16px
24px
14.03.2023 16:10
ABONE OLgoogle

Ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle yaşadığı sorunu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti. Çağlayan yaşananları anlatıp, "Liyakatsiz insan zor, hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın!" dedi.

Çağlayan, İzmir’de sergilediği gösteri sonrası kuliste yaşananlar ile ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. "İzmir Büyükşehir Belediyesi 'Size Anlatacakları Var' gösterisini satın aldı. Biletler 45 saniyede bitti" diyen Çağlayan, şunları söyledi:

"Instagram'dan milyon 'hakarete' uğradım. Gösteri günü geldi. Salonda olan kişi sayısı 80. Bütün profesyonelliğimle işimi yaptım. 2 saat gösteri yapıp sahneden indim. Oyun bitikten sonra. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olduğunu iddia eden bir hanımefendi, kulise gelip bacak bacak üstüne atıp, bana bağırmaya başladı. Hanımefendi neden bana bağırıyorsunuz dedim. Bunun üzerine beraber çözüm bulalım sisteme dedi.

Ben de sisteme çözüm bulmakla bek sorumlu değilim. Hem işinizi düzgün yapmıyorsunuz, hem de bana bağırıyorsunuz dedim. Ben Instagram'dan biletler bittiği için milyon hakarete uğradım, hem de siz bana sesinizi yükseltiyorsunuz dedim. Ve ben de sesimi yükselttim.

Liyakatsiz insan zor, hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın!"
 

ENVER AYSERVER'İN İHALESİ

Enver Aysever de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bir ihale nedeniyle sorun yaşamıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi 18 günlük okur yazarlık kursu için Enver Aysever'e 238  bin lira ödeme yapılacak bir ihale düzenledi. Toplumda oluşan tapkiler sonrası Belediye Başkanı Tunç Soyer ihaleyi iptal etmişti. 
 

Patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde