Arda Turan: Aylık kazancım 300 Bin Euro / Berkay: Bin TL

Arda Turan: Aylık kazancım 300 Bin Euro / Berkay: Bin TL

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavgaya ilişkin açılan dava başladı.

Arda Turan: Aylık kazancım 300 Bin Euro / Berkay: Bin TL
16px
24px
30.01.2019 10:31
ABONE OLgoogle

Turan, Berkay'ın eşiyle ilgili iddiaları reddetti, Şahin de Turan'ın özür dilemesini istedi. Turan ve Şahin'in aylık gelir beyanlarının damga vurduğu dava 19 Haziran'a ertelendi.

Yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin, müşteki-şüpheli olarak yargılanacakları dava kapsamında hakim karşısına çıktı.   Arda Turan'ın silahından çıkan kurşunu, bulunmasın diye yazıcının içine saklamışlar

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, müşteki-sanık olan Arda Turan ve Berkay Şahin ile davanın müştekisi, Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin, avukatlarıyla birlikte katıldı. 

Duruşmanın yapılacağı salona Turan arka kapıdan alınırken Şahin ise eşi Özlem Şahin ile birlikte ön kapıdan giriş yaptı. Şahin ve eşi ile arkalarında oturan Arda Turan'ın arasına bir güvenlik görevlisinin oturtulması dikkat çekti. Tarafların yan yana gelmemesine özen gösterildiği görüldü.

300 BİN EURO AYLIK GELİRİM

Duruşmada kimlik tespiti yapılan Turan, aylık gelirinin 300 bin Euro olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Şahin ise 1000 lira aylık geliri olduğunu ifade etti.

Şahin savunmasına, "Arda Turan hatasını kabul edecek, özür dileyecek" diye başladı. "Kendisi yeni baba oldu, ben çocuğundan bir saat bile ayrı kalmasını istemem" diyen Şahin, "Yaptığı terbiyesizliği kabul edecek" ifadesini kullandı.   Arda Turan’ın Berkay’ı darp ettiği görüntüler ortaya çıktı

Şahin'in avukatı da Turan'a "Bir çiçek yerine neden silahla gittiniz?" diye sordu. Turan ise "Haklısınız. Silahla gitmem doğru değildi. Sabah saat 05.00'dı. Samimiyeti göstermek için öyle yaptım, aile hassas bir konu benim için. Silahı evden almadım, arabadaydı. Özel bir çaba yoktu, silahı almak için" diye cevap verdi.

Turan "Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Berkay'ın eşi ve ailesiyle ilgili böyle bir şeyin içinde olmadım. Konuşma sırasında Berkay bana 'y…' dedi şikayetçiyim. Davaya konu sözleri Özlem'e söylemedim" dedi.

Bunun üzerine Şahin'in avukatı, "Özlem hanımı tanımadığınız söylediniz. Sizce neden böyle bir iftira atsın?" diye sordu. Turan söz alarak "Başkalarının hayatları nasıl ilerler ben bilemem. Onun cevabı müvekkillerinize sorun" dedi.

Özlem Şahin de " Olay gecesi Arda Turan, 'Çok güzelsin. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım' dedi. Arda Turan alkollüydü. Oradan uzaklaştım. Ben kimseye iftira atmadım. Benim bir çocuğum var, biri de karnımda. Allahın huzurunda herkes hesap verecek, şikayetçiyim" ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti duruşmayı 19 Haziran'a erteledi.

BERKAY: ÖPÜYORUM, BUNLARA TAKILMAYIN

Öte yandan Şahin, duruşma sonrası kişisel Instagram hesabından açıklama yaptı: "Arkadaşlar 1000 TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim ortada. 1000 TL kazanmadığımın herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin!"

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede müşteki şüpheli olarak yer alan Turan hakkında 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12.5 yıla kadar, Şahin hakkında da 'hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde