Antalya'da katil evlat! Annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü

Antalya'da katil evlat! Annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü

Antalya'da 37 yaşındaki Yusuf Tıraş evde tartıştığı annesi Zübeyde Tıraş'ı (61) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçmaya çalışan oğul Tıraş, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte korkunç olayın detayları...

Antalya'da katil evlat! Annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü
16px
24px
08.12.2022 21:46
ABONE OLgoogle

Korkunç olay Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi 1668 sokakta bulunan sitedeki apartmanın ikinci katında meydana geldi. Bipolar tedavisi gören Yusuf Tıraş saat 16.50 sularında annesi ile tartışmaya başladı.

EKMEK BIÇAĞI İLE SALDIRDI

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından Yusuf Tıraş bıçakla annesine saldırdı. Kendini korumaya çalışan anne Zübeyde Tıraş çığlık atarak kaçmak istedi. Bu sırada yüzünden yaralandı.

ANNESİNİN BOĞAZINA SAPLADI

Bıçak ile saldırmaya devam eden oğul Yusuf Tıraş bıçağı annesinin boğazına sapladı. Anne kanlar içinde yere yığıldı. Cinayet zanlısı oğul daha sonra suç aleti ile birlikte kaçmak istedi.

KOMŞULARI YAKALADI

Çığlık seslerine daireye gelen komşuları Yusuf Tıraş'ı yakaladı. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Doktorlar kanlar içinde yatan anne Zübeyde Tıraş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada kaçmaya çalışan oğul Yusuf Tıraş'ı gözaltına aldı.

Cinayeti öğrenen baba Süleyman Tıraş ise gözyaşlarına boğuldu. Acılı baba yakınlarının teskini ile ayakta durabildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından anne Zübeyde Tıraş'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet masası ekipleri oğul Yusuf Tıraş'ı gözaltına alarak şubeye götürdü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde