Anneler Günü hediyesi alacaklar için birbirinden özel fikirler

Anneler Günü hediyesi alacaklar için birbirinden özel fikirler

Dünyanın en büyük ve belki de en zor sorumluluğunu üstlenen anneler, onlar için düzenlenen bugünü en güzel şekilde geçirmeyi hak ederler.

Anneler Günü hediyesi alacaklar için birbirinden özel fikirler
16px
24px
18.08.2021 11:45
ABONE OLgoogle

Anneler Günü ilk olarak ABD’de, 1914 yılında kongre onayı alarak dünya çapında yayılmaya başladı. Sevgili annelerimizi onurlandırmak, minnetimizi sunmak ve anneliğin ne denli özel bir şey olduğunu hep birlikte hatırlamak için kutlanır. Dünyanın en büyük ve belki de en zor sorumluluğunu üstlenen anneler, onlar için düzenlenen bugünü en güzel şekilde geçirmeyi hak ederler.

Bizler de çocukları veya yakınları olarak annelere özel hediyelerle, sımsıkı sarılmalarla ve onları ne kadar çok sevdiğimizi anlatarak bugünü değerlendirmeye çalışırız. Anneler Gününün olmazsa olmazı hediyeleri, onların zevklerine; ihtiyaç ve arzularına göre seçer veya onlara seçme şansı tanırız.

Çünkü onlar bunu fazlasıyla hak ediyorlar! Sizlere, annelerinizi hediyelik eşyalardan çok daha mutlu edebilecek ve kendilerine vakit ayırmalarını sağlayacak yepyeni bir hediye platformundan bahsedeceğiz, bodo.com deneyim hediye mağazası. Online olarak hizmet veren Bodo, artık sıradanlaşan Anneler Günü hediyesi seçeneklerini geride bırakarak, eğitim, eğlence, gezi, tatil, masaj gibi alanlardan deneyimler sunuyor.

Anneler Gününde ne hediye edilir?

Anneler gününde ona vereceğiniz hediye, günün anlamını ve annenizin değerini yansıtmalıdır. O gün Anneniz kendini özel hissettirmelidir çünkü zaten onun için kutlanıyor bugün. Onun ilgi alanlarını, geçmişten beri süregelen bazı hayallerini ve arzularını göze almak bu durumda çok önemlidir. Alınan hediye öylesine olsun diye değil, o bunu gerçekten istiyor diye alınmalıdır.

Bodo.com da annenizin hayallerini süsleyen sürprizleri keşfedin! ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Uçuş Deneyimi’’, ‘’Yemek Workshopları’’, ‘’Tatil’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Tekno’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’ gibi kategoriler sizlere uygun temayı bulmanızda yardımcı olacak onlarca sürprizi barındırıyor! Bazı anneler, yemek yapmayı günlük bir rutin olarak görmez. Her yaptığı yemeği zevkle ve heyecanla yapıp yeni reçeteler arar. Sizin annenizin de böyle bir ilgi alanı varsa, ‘’Yemek Workshopları’’ kategorisinden: ‘’İtalyan Makarnaları Yapım Dersi’’ veya çok sevilen lezzetlerden olan, ‘’Macaron Yapım Dersi’’ gibi özel deneyimler sunarak hem gelişimine katkı sağlayabilir hem de bu derslerde eğlenceli ve farklı bir gün geçirmesine olanak sunabilirsiniz.

Anneler Günü hediye fikirleri

Adresiniz bodo.com ise aradığınız hediyeyi bulmanız oldukça kolay. Gelin, bakalım! Günlük hayatta işte veya evde fazla vakit geçirdiğinden eğlenceye vakit bulamayan annelere, eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı olan keyif dolu bir deneyim: ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’. Yine bu gibi durumlarda tercih edebileceğiniz, ‘’Dolphinarium Gösterisi’’.

Bir annenin en mutlu olduğu zamanlar çoğunlukla ailecek yapılan eğlencelerdir, diyorsanız, ‘’Aile için Hafta Sonu SPA Tatili’’ veya ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’. Biraz kişisel bakım, biraz kafa dinleme ve etkili bir dinlenme annenizin en çok ihtiyacı ise: ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’, ‘’Avrupa Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’, ‘’Asya Yakasında Aroma Masajı’’ ve çok daha fazlası bodo.com’da.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde