Ankara'nın Kalbi: Kızılay

Ankara'nın Kalbi: Kızılay

Ülkemizin Başkenti ve gözümüzün nuru Ankara hemen her vatandaşın merak ettiği bir kentimiz.

Ankara'nın Kalbi: Kızılay
16px
24px
06.10.2022 12:29
ABONE OLgoogle

Ankara denildiğinde ilk aklımıza ayazı gelir bu nedenle eğer tatil için tercih edeceğiniz bir zaman diliminiz var ise bu fırsatı sıcak severler bahar ve yaz aylarında değerlendirmesi en doğru tercih olacaktır.

Her köşesi memleketimizi yansıtan ve çeşitli kültürleri bir arada barındıran halk yapısı içinizi ısıtacak. İstanbul denildiğinde ilk aklımıza Taksim geldiği gibi Ankara denildiğinde de Kızılay gelmektedir.

Ankara’nın her köşesinden insanı aynı anda görebileceğiniz ve günün her saati aktif olan Kızılay meydanında kendinizi kalabalığa salarak o ambiyansı yaşayabilirsiniz. Kendinize en uygun Ankara Kızılay oteli için Neredekal.com üzerinden araştırmanızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kızılay'da ne yapılır?

Kızılay’da vakit geçirmek için müthiş bir seçenek olan ve günün yorgunluğunu atmak için bir an evvel gitmek isteyeceğiniz Güven parkta yeşiller içerisinde yürüyüş yapabilirsiniz. Park içerisinde bulunan havuzun etrafında yürüyüşün verdiği hararetin yerini serinliğe bırakabilirsiniz. Gezilecek yerlerden bir diğeri ise araç trafiğine kapalı olarak halka açık olan Sakarya caddesi. Şehrin en ünlü lokantaları, eğlence ve kafeleri bu caddenin üzerinde ve etrafında hizmet vermektedir.

Ankara’nın lezzetleri ile tanışmak için müthiş bir tercih olacaktır. Caddeleri anlatırken ünlü sokaklarından bahsetmemek olmazdı. Ankaralıların buluşma noktası olarak belirledikleri ve bunu alışkanlık haline getirdikleri Karanfil sokak, Barlar sokağı olarakta nitelendirilen Konur sokak ve bu iki caddenin de birbirine kavuştuğu pasajlarının dillere destan olduğu yüksel caddesine uğramadan dönmemelisiniz. Ankara otellerinin bu bölge yakınlarında olmasıda ayrı bir avantaj sağlamaktadır. 

Kızılay’da Konaklayabileceğiniz Seçenekler 

Ankara ziyaretinizde ulaşım kolaylığını ön planda tutarak, Eğlencenin uzun saatler boyunca devam ettiği bir lokasyon istiyor iseniz sizin için en doğru adres Ankara Kızılay otelleri olacaktır. Birçok alternatifi bir arada bulabileceğiniz gelişmiş bir kent olan Ankara’ da her kesime uygun konaklama işletmeleri bulunmaktadır. Konaklama Hizmetinin full paket olmasını istiyorum diyorsanız mutlaka otelleri, Sakin ve huzurlu bir alan istiyorum diyorsanız butik otelleri, Tatilimi ev rahatlığında yaşamak istiyorum diyor iseniz apartları tercih etmelisiniz. Filtreleme seçeneği ve kolay kullanıcı ara yüzü ile Neredekal.com adresinden kendinize en uygun seçeneği saniyeler içerisinde bulabilirsiniz. Sizde tatilinizi profesyonel bir şekilde planlamak için siteyi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Rotanızı anadoludan Akdeniz Bölgesine çevirmek isterseniz, ailecek sakin bir yaz tatili için Antalya Villaları en iyi seçenek olabilir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde