Ankara'da yoruldu kalp krizi geçirdi

Ankara'da yoruldu kalp krizi geçirdi

MÜSİAD Başkanı Vardan, başkentte Babacan ile yapılan toplantı dönüşü kalp krizi geçirdi.

Ankara'da yoruldu kalp krizi geçirdi
16px
24px
04.02.2010 08:26
ABONE OLgoogle

Yoğun bakımdaki Vardan'ın sağlık durumu iyi

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ömer Cihad Vardan, önceki gün Ankara'dan dönüşünden sonra saat 22.00 civarında kalp krizi geçirdi.

Vardan Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan ile Ankara'da iş dünyasının katıldığı ve IMF anlaşması ile mali kuralın tartışıldığı toplantıya katılmıştı. Tansiyonunun çıkması üzerine bir kalp damarı tıkanan Vardan'a damarın aşırı tıkanması nedeniyle iki stent takıldı. Yoğun bakımda tutulan Vardan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MÜ SİAD'ın dün düzenlenen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu mutat sabah toplantısına katılamayan Vardan'ın kısa süre içinde çıkacağı belirtiliyor.

'20 YILLIK DOSTUM'

MÜSİAD'ın toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Vardan'ın hastalığına çok üzüldüğünü ifade etti ve ekonomi hakkında konuşmak istemediğini söyledi.

Vardan'ın 20 yıllık dostu olduğunu ve hep kardeşçe, dostça ilişkiler içinde olduklarını söyleyen Hisarcıklıoğlu, konuşmasında, "Ömer kardeşimle telefonda konuştuk. Aslında telefonda bir şeyi yoktu. Ankara'da yorduk onu galiba. Ali Babacan ile dört saat süren bir toplantımız vardı" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde