Ankara'da yılbaşı kutlaması faciayla bitti: Dört kişi hayatını kaybetti

Ankara'da yılbaşı kutlaması faciayla bitti: Dört kişi hayatını kaybetti

Yeni yılın ilk günü Ankara'dan gelen haber yürekleri dağladı... Bir apartmanda çıkan yangında dört kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da yılbaşı kutlaması faciayla bitti: Dört kişi hayatını kaybetti
16px
24px
01.01.2020 07:09
ABONE OLgoogle

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi 439. sokakta bulunan 3 katlı bir binanın alt katında sabah 06.30 sıralarında yangın çıktı. İlk belirlemelere göre elektrikli ısıtıcıdan kaynaklandığı belirlenen yangında yılbaşı eğlencesi için evde bulundukları öğrenilen 4 kişi hayatını kaybetti 8 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yangında hayatını kaybedenlerin Seyfi G., Semih A. ve Naci C. olduğu bir kişinin ise kimliğinin tespit çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

APARTMANDA BÜYÜK PANİK

Apartmanda büyük paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, diğer katlardaki vatandaşları ise itfaiye merdivenleriyle tahliye etti.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU’NA KALDIRILDI

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ardından eve giren olay yerine inceleme ekipleri çalışma başlattı.

Acı haberi alıp gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşı döktü.

GENÇLER YILBAŞINI KUTLAMIŞ

Yangında ölen Semih Akbaş’ın 7 arkadaşı ile birlikte dedesi Hüseyin Akbaş’a ait evde bir araya geldiği, gençlerin burada yılbaşını kutladığı ortaya çıktı.

Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangının ilk anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Altındağ’da 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen apartman sakinlerinin yakınları panik yaşadı.

YARALI SAYISI 8

Bu arada yangında yaralı kişi sayısının ise 8 olduğu belirtildi. Yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde