Anadolu Aslanları sahnede böyle döktürdü

Anadolu Aslanları sahnede böyle döktürdü

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin üyeleri hünerlerini sahnede sergiledi.

Anadolu Aslanları sahnede böyle döktürdü
16px
24px
28.11.2019 17:58
ABONE OLgoogle

Yurtiçi ve yurt dışında şube ağları ile 6 binin üzerinde iş insanı, 15 bin üye işletmesi ile yedi yüz bin kişiye istihdam sağlayan; üyeleri vasıtasıyla da 17 milyar dolar ihracat yapan Türkiye’nin en sayılı iş adamları derneğinden biri olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği 11. Dönem Vizyon Çalıştay programını Antalya’da gerçekleştirdi.

Dört gün süren çalıştaya ASKON teşkilatlarında yer alan 300 iş adamı katıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON’un önümüzdeki 5 yıl boyunca planlamasını yaptığımız çalıştayda, üyelerimize yönelik hedeflerimizi belirleyerek, ülke kalkınmamıza yönelik çalışmalarımızı saptadık. Ayrıca programın üçüncü gününde Antalya şubesinin açılışını Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim KIRAN, Esyatırım ve BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem SANCAK, DEİK Başkanı Nail OLPAK ve Antalya protokolü ile birlikte 300 iş adamımız ile birlikte gerçekleştirdik dedi.

Gecede ise iş adamları yorgunluklarını Ankara havası oyunlarıyla attı. ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ve üyeler sahnede misket hoynayarak hünerlerini sergilediler. İş adamları sahnede adeta döktürüyorlar. 

İşte o görüntüler....

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde