Alvimedica’nın dümenine kim geçti?

Alvimedica’nın dümenine kim geçti?

İshak Alaton, Leyla Alaton ve Vedat Alaton’un Alarko’dan bağımsız kişisel iştirakleriyle 2007 yılında kurulan Alvimedica’da, üst yönetim değişikliği yapıldı.

Alvimedica’nın dümenine kim geçti?
16px
24px
30.03.2015 15:57
ABONE OLgoogle
Türkiye’nin girişimsel kardiyoloji alanında tek global markası olan ve İshak Alaton, Leyla Alaton ve Vedat Alaton’un Alarko’dan bağımsız kişisel iştirakleriyle 2007 yılında kurulan Alvimedica’da, üst yönetim değişikliği yapıldı. Vedat Alaton Alvimedica CEO’luğuna, Leyla Alaton da CEO Yardımcılığı görevine atandı.

Alvimedica, 12 Mart 2015 tarihli ust yönetim kadrosu değişikliği ile hem Türkiye’deki hem de dünyadaki hızlı gelişimini yeni bir motivasyon ve güçle sürdürmeyi hedefliyor.

Kurulduğu 2007 yılından bugüne yenilikçi anlayışı ile hızla büyüyen ve gelişen Alvimedica, dünyanın 90’a yakın ülkesinde doğrudan ya da temsilcilikleri aracılığıyla dünya devleri ile rekabet eden global bir marka haline geldi. 

Türkiye, İtalya ve Hollanda’da bulunan Ar-Ge Mukemmellik Merkezleri ile yillik cirosunun yaklasik yüzde 40’ini innovasyon calismalarina ayiran Alvimedica, faaliyet gösterdiği alanda bir ilke daha imza atarak Hırvatistan’in Split sehrinde hastane açmaya hazirlaniyor. Son teknoloji ile donatilmis Alvimedica Kalp Arastirmalari ve Egitim Hastanesi, Avrupa, Afrika ve Ortadogu’dan gelecek girişimsel kardiyolog ve kalp cerrahlarina yönelik olarak, kalp hastaliklarinda karsilasilan en zorlu vakalarin incelenip cozume ulastirilacagi bir eğitim merkezi olarak hizmet vermeyi hedefliyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde