Altay kalecisine korner diğeri ile saldıran Nihat Aydın tutuklandı

Altay kalecisine korner diğeri ile saldıran Nihat Aydın tutuklandı

İzmir derbisinde Altay kalecisi Ozan Evrim'e korner direği ile vuran şüpheli, kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Savcı, korner direğini silah saydı.

Altay kalecisine korner diğeri ile saldıran Nihat Aydın tutuklandı
16px
24px
28.11.2022 21:07
ABONE OLgoogle

Dün gece Göztepe-Altay maçında meydana gelen şiddet olayları spor camiasını sarstı. Misafir tribününden Göztepe tribününe atılan havai fişek sonucu bir taraftar yaralandı. Daha sonra bir holigan da sahaya inerek eline geçirdiği korner direğiyle Ozan Evrim'i darbetti. Göztepe-Altay maçında olaylar! Taraftar, kalecinin kafasını yardı

Olay sonrası yakalanan Nihat Aydın, gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı mahkemeye sevk yazısında şüpheli Nihat Aydın’ın, Altay kalecisi Ozan Evrim’in hayati bölgesi olan kafasının arka ve ense kısmına öldürmeye elverişli bir ‘silahla’ birden fazla kez vurduğu ve eylemine çevredekilerin engellemesi üzerine son vermek durumunda kaldığını vurguladı. Aydın, sevk edildiği mahkemede ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Sis ve fişeği stada ambulans şoförleri sokmuş!

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde