Alize Dinçkök lise aşkıyla evleniyor

Alize Dinçkök lise aşkıyla evleniyor

Sosyete kulislerinde konuşulanlara göre; yıllar sonra tekrar birbirlerine kavuşup flört etmeye başlayan aşıklar, bu yaz nikah masasına oturacak...

Alize Dinçkök lise aşkıyla evleniyor
16px
24px
19.02.2020 07:48
ABONE OLgoogle

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök'ün 12 yıllık eşi Cenk Eyüboğlu'ndan boşandığını da, iki ay sonra teselliyi gençlik aşkı Başar Kozanoğlu'nda bulduğunu da herkes benden öğrenmişti.

Çiftle ilgili yine bomba bir haberim var! Sosyete kulislerinde konuşulanlara göre; yıllar sonra tekrar birbirlerine kavuşup flört etmeye başlayan aşıklar, bu yaz nikah masasına oturacak... Eyüboğlu'ndan boşanan Alize Dinçkök teselliyi lise aşkında buldu
AYRILIKLARI SÜRPRİZ OLMUŞTU

Lise yıllarında tanışıp yıllarca flört eden çiftin, o dönem evleneceklerine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak ne olduysa büyük aşk bitmiş, yollarını ayırmışlardı.

Alize Hanım, Cenk Eyüboğlu ile nikah masasına oturmuş; Başar Kozanoğlu ise gözlerden uzak bir şekilde bekar gezmeye devam etmişti.

Bakalım sosyete kulislerinde evleneceklerine dair kulaktan kulağa konuşulan bu dedikodu doğru çıkıp, ikinci baharlarını yaşayan aşıklar bu kez evlenebilecek mi?

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde