Ali Ülker: Fırsatları değerlendiririz

Ali Ülker: Fırsatları değerlendiririz

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, United Biscuits gibi büyük bir satın alma planlarının olmadığını söyledi.

Ali Ülker: Fırsatları değerlendiririz
16px
24px
25.03.2016 15:27
ABONE OLgoogle
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, yeni pazar olarak Pasifik Kıyıları'nı hedeflediklerini ve global olmak için yatırımlarını sürdüreceklerini belirterek, "United Biscuits gibi büyük bir satın alma planımız yok. Ama şartların ne getireceği belli olmaz, fırsatları değerlendiririz" dedi.
 
Ülker, 2007 yılında Godiva'nın ufuk açıcı bir satın alma olduğunu ifade etti. Ülker, "Afrika,Çin,Hindistan gibi ana hedef-coğrafyalarda lider olmayı en kötü ihtimalle ikinci konumda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.
 
Global olmanın ne demek olduğunu yavaş yavaş idrak etmeye başladıklarını kaydeden Ali Ülker, ""Japonya ve Çin'de ofisimiz, Hindistan'da fabrikamız var. Londra ve New York da ana üslerimizin en büyük destekçisi" diye konuştu. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde