Ali Şen'den oğlu Metin'e 'Baba' hediye!

Ali Şen'den oğlu Metin'e 'Baba' hediye!

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanlarından Ali Şen'in küçük oğlu Metin Şen, 2013'te aile şirketleri Bosphorus Gaz Genel Müdürlüğü koltuğundan kalkıp restoran işine girmişti.

Ali Şen'den oğlu Metin'e 'Baba' hediye!
16px
24px
15.02.2022 07:58
ABONE OLgoogle

Şirketteki hissesini babasına satan Metin Bey, ex kayınbiraderi Nedim Keçeli ve Cenk Önal ile ortak şirket kurup dünyaca ünlü bir restoranı Türkiye'ye getirmişti.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un yazısına göre ortaklarının ayrılmasıyla restoran işletmeciliğine tek başına devam eden Metin Şen'e, Ali Şen'den çok 'baba' bir hediye geldiğini öğrendim! Ali Şen, oğluna, Bodrum Güvercinlik'te bir otel arazisi hediye etmiş.

Hediyesini paraya çevirmek isteyen Metin Bey de, dünyaca ünlü otel zincirleri ile görüşmelere başlamış. Ancak Metin Bey, arazisini satmayacakmış, kiraya verecekmiş.

Görüşmelerinde, restoranını otel bünyesinde açma şartı koyduğu da konuşulan Metin Şen'in yakında müthiş bir kira geliri ve kira gideri olmayan bir restoranı olacak! Ne diyelim babası sağ olsun!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde