Ali Koç'un korktuğu başına geldi! Yıldız oyuncu ayrılıyor mu?

Ali Koç'un korktuğu başına geldi! Yıldız oyuncu ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de Ali Koç'un büyük çekincesi gerçekleşiyor. Sarı lacivertlilerin geçen sezon astronomik teklif aldığı oyuncuya dev kulüp talip oldu. Ali Koç geçtiğimiz yıl gelen teklif için endişesini dile getirmiş ve 'İnşallah bir daha böyle teklif gelmez' demişti.

Ali Koç'un korktuğu başına geldi! Yıldız oyuncu ayrılıyor mu?
16px
24px
21.12.2022 17:22
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un büyük korkusu gerçeğe dönüşüyor... Sarı lacivertli kulübün Portekizli yıldızı Miguel Crespo'ya talip gelmeye devam ediyor.

Son olarak Fransız devi Marsilya, Crespo için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Başkan Ali Koç, yıldız oyuncu için geçtiğimiz sezon devre arası gelen teklif hakkında, "İspanya'dan çok ciddi bir teklif geldi. Benim bile kafam karıştı. Umarım bir daha gelmez, oyuncunun da kafası karışır" ifadelerini kullanmıştı. Görünüşe göre genç başkanın çekinceleri gerçeğe dönüşmüş durumda.

ALİ KOÇ'UN KORKTUĞU BAŞINA GELİYOR

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde spor kamuoyunda tartışma yaratan Miguel Crespo, Galatasaray deplasmanında galibiyeti getiren golü attıktan sonra sarı lacivertli tribünlerle bütünlenmişti. Sonrasında ise gösterdiği performansla takımın değişilmezlerinden biri halinde gelen Portekizli oyuncu, Başkan Ali Koç'un da gözdesi haline gelmişti. Öyle ki başkan, gelen tekliflerin kafa karıştırıcı boyutta olduğunu itiraf etmişti.

DÜN GECE DE MAÇA DAMGA VURDU

Miguel Crespo, dün akşam oynanan kupadaki İstanbulspor mücadelesine de damga vurdu. Muhteşem oyununu bir de harika asistle süsleyen 26 yaşındaki oyuncu, taraftarları mest etti. Sarı lacivertli takıma geçtiğimiz yıl sezon başı 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Crespo, çubuklu formayla 46 maça çıkıp 3 gol 5 asistlik performans sergiledi.

CRESPO FRANSA YOLUNDA

Fransız basınında yer alan haberlere göre Crespo'ya bir talip daha çıktı: Marsilya... Mavi-Beyazlılar, teknik direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Gerson'u ara transfer döneminde satmaya hazırlanıyor. Brezilyalı oyuncunun eski takımı Flamengo'ya ya da Marsilya'da kendisiyle çalışan Jorge Sampaoli'nin şu anda görev yaptığı Sevilla'ya gitmesi bekleniyor.

GERSON PARASI FENER'E

Marsilya'nın, Gerson'u sattıktan sonra yerini Crespo ile doldurmak istediği belirtildi. Fransız ekibi, Gerson için ödediği rakam olan 20 milyon Euro'ya oyuncuyu göndermenin hesaplarını yapıyor. Bu transferden elde edilecek gelirin büyük bölümünün, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı için kullanılacağı kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde